У Чернівцях обрали президента Федерації легкої атлетики

0
Звітно-виборча конференція Федерації легкої атлетики Чернівецької області відбулась 29.12.2020 р. у конференц-залі готелю “Буковина”.

У колі фахівців обговорили приємні (успіхи) та проблемні питання за звітний період, а також перспективи подальшого розвитку “королеви спорту” на Буковині, або “виживання” у непростих умовах сьогодення. Подякували тренерам та іншим активістам федерації за старанну роботу в такий непростий час.
Щодо виборів, тут на безальтернативній основі знову керівником обласної федерації легкої атлетики обрали авторитетного бізнесмена і багаторічного депутата міської ради Валерія Миколайовича Чинуша (який, до слова, днями офіційно розпочав свою вже п’яту каденцію депутата).
Заступниками голови стали зірковий бігун Іван Гешко (точніше він залишився на цій громадській посаді) та викладач ЧНУ і тренер Ірина Ячнюк (заступників тепер двоє, раніше був один). Секретарем федерації знову обраний Михайло Арсенюк. До складу виконкому федерації, крім перелічених вище, увійшов також олімпієць-2012 Микола Лабовський (нині він директор обласного центру “Спорт для всіх”).
Також учасники конференції обрали раду федерації, до якої увійшли: Чинуш Валерій Миколайович, Гешко Іван Тарасович, Ячнюк Ірина Омельянівна, Арсенюк Михайло Васильович, Павлюк Іван Григорович, Москалюк Сергій Іванович, Миронюк Василь Григорович та діючи спортсмени Еміль Ібрагімов і Сергій Дуган.
Часи для спорту і, зокрема, легкої атлетики нині, звісно, непрості. Так, навіть для цього виду спорту, який найчастіше представляв Буковину у складі збірної на Олімпійських іграх.
Проте є і надія на певний прорив, пов’язаний із перспективами будівництва у Чернівцях під патронатом Президента України Володимира Зеленського спортивного комплексу з біговими доріжками. Про це недавно повідомили титулований бігун Іван Гешко, який очолює обласне відділення НОК України, голова ОДА Сергій Осачук та міністр молоді та спорту України – олімпійський чемпіон Вадим Гутцайт.

Автор: Георгій Мазурашу

Leave A Reply

Your email address will not be published.