Перший тур Чемпіонату Чернівців з футзалу-2020/21: на старт!

0

Минулого тижня у чернівецькому ФОК «Олімпія» стартував довгоочікуваний щорічний Відкритий Чемпіонат Чернівців з футзалу. Розпочався він дещо з запізненням через те, що протягом певного часу вирішувалося, чи відбудеться він цього сезону взагалі через умови карантину. На щастя, чемпіонату Чернівців з футзалу таки розпочався!

За першість в футзального сезону-2020/21 посперечаються аж 10 колективів за участі десяти команд. І вже з першого туру команди-учасниці продемонстрували відмінну гру. 

Першою грою чемпіонату став поєдинок між чинним чемпіоном Чернівців і володарем Кубку Чернівців-2020 «Урожаєм» та «ВНВ-group». Матч вийшов бойовим, проте фаворит – «Урожай» – очікувано переміг з рахунком 4:2.

Другий матч вийшов не менш запеклим. Дебютант змагань чернівецький «Vel-Team» мінімально переміг з рахунком 2:1 «Арену», причому перемога ця виявилася вольовою, адже саме «Арена» відкрила рахунок у грі.

Далі на паркеті «Олімпії» зійшлися віце-чемпіон Чернівців «ТОМ-студіо» і ще один дебютант не тільки футзальних змагань, а й нова команда в буковинському футболі – «Маккабі». Точніше – «стара нова» команда, адже «Маккабі» історично є однією з найстарших чернівецьких команд і тільки в цьому сезоні після багаторічної перерви відродилася. Перемогу в цьому матчі теж очікувано здобув «ТОМ-студіо» й доказав усім, що і в цьому сезоні боротиметься за найвищі нагороди футзального чемпіонату Чернівців.

Ще дві гри першого туру через певні причини перенесено на інші терміни, тому питання стартового туру сезону-2020/21 поки що залишається відкритим. Головне – чемпіонат розпочався і на чернівчан очікує ще одна цікава футзальна зима.

  • Урожай – ВНВ-Group – 4:2
  • Vel-team – Арена – 2:1
  • TOMstudio – Маккабі – 6:1
  • Волока – Чернівецький рятувальник – перенесено
  • Чернівці – ЧОЕК – перенесено

 

Розклад матчів ІІ ТУРУ:

17:00 – ТОМ-студіо – Чернівецький рятувальник

18:00 – Арена – Урожай

19:00 – Vel-Team – ЧОЕК

20:00 – ВНВ-group – Маккабі

21:00 – ФК Чернівці – ФК Волока

Leave A Reply

Your email address will not be published.