Нова емблема та нові гравці: прес-конференція ФСК «Буковина» (ВІДЕО)

0

У четвер, 8 жовтня,  у Мармуровій залі ЧНУ імені Юрія Федьковича відбулась прес-конференцію ФСК «Буковина», присвячена новому футбольному сезону. Про ситуацію в клубі та зміни в команді розповіли президент Вадим Заяць та головний тренер Степан Маковійчук. Крім того, публіці представили нового спортивного директора «Буковини» – екс-футболіста запорізького «Металурга», московського ЦСКА та нідерландського «Аякса» Андрія Демченка.

«Півтора роки тому нам передали не клуб, а одну велику проблему. Із фінансовими боргами, та слабкою матеріальною базою. Через два тижні тренувань нам довелось купувати те, з чого починається футбол – м’ячі.

Було відсутнє поняття, що таке професійний футбольний клуб. Фактично це була команда обласного рівня. Тому перший рік – це була боротьба з бюрократією, зі ставленням до клубу.

Ми хочемо, щоб нас сприймали не як тих, хто просить, а як проєкт, який має бути значущим для кожного буковинця. Зараз у нас є сильна маркетингова група, яка розробила стратегію, і ми поетапно змінюємо ставлення до клубу. Провідні компанії краю відкликаються на наші пропозиції і вже є ряд партнерів, які не «подачки» нам дають, а бачать у нас можливість для просування свого бренду», – розповів під час пресконференції Вадим Заяць.

Також про свої плани в новому клубі розповів Андрій Демченко: «Хочу поділитися досвідом, здобутим у багатьох командах, допомогти організувати хороший клуб, боєздатний колектив, який боятимуться і поважатимуть суперники. Моє завдання – організувати структуру, зробити команду, яка буде завойовувати глядача насамперед своєю грою та спортивними успіхами»

Керівництво клубу заявило, що головне завдання до кінця року – це стабілізувати фінансову ситуацію в клубі та досягнути максимально високих спортивних результатів. Також, під час заходу присутнім запрезентували нову емблему клубу, екіпірування та новачків команди. 

Пресконференція ФСК "Буковина", в якій взяли участь президент Вадим Заяць, спортивний директор Андрій Демченко та головний тренер Степан Маковійчук.

Опубліковано ФСК “Буковина” Чернівці Четвер, 8 жовтня 2020 р.

Leave A Reply

Your email address will not be published.