«Олімпійський урок #BeActive» для майбутніх вчителів фізичної культури Буковини

0

За ініціативи відділення Національного олімпійського комітету України в Чернівецькій області в Педагогічному фаховому коледжі в форматі відеоспілкування пройшов «Олімпійський урок #BeActive». Тематикою заходу стали олімпійські цінності в сучасному спорті. Урок був присвячений популяризації здорового способу життя серед майбутніх фахівців у галузі фізична культура і спорт.

Почесним гостем заходу став заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіон світу та Європи на 1500 метрів у приміщенні, учасник Олімпійських  ігор, голова відділення НОК України у Чернівецькій області Іван Гешко. Також до заходу долучився кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент, відповідальний секретар  регіонального олімпійського осередку Ярослав Галан та викладачі коледжу.

Активними учасниками Уроку стали  студенти коледжу 38С та 47С груп. Зустріч була цікавою та продуктивною, були поставлені питання від студентів до олімпійця. А також за кращі питання студенти отримали подарунки з олімпійською символікою.

Окрім того, учасники заходу отримали посилання на серію з 5-ти коротких мотивуючих відеороликів про формулу успіху від відомих спортсменів та представників шоу-бізнесу – президента НОК України, Олімпійського чемпіона з легкої атлетики Сергія Бубки, чемпіонки світу, бронзової призерки Олімпійських ігор з художньої гімнастики Анни Різатдінової, продюсера, автора та виконавця пісень, майстра спорту з водного поло Олексія Потапенка, телеведучої Оксани Гутцайт, ведучого програми «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна» Анатолія Анатоліча.

Захід підготувала викладач педагогічного фахового коледжу, стипендіат відділення, майстер спорту з легкої атлетики Севіль Чубатенко.

Leave A Reply

Your email address will not be published.