Олександр Кочергін змагатиметься на етапі Кубку України зі стронгмену

0

11 липня у Києві в парку “МУРОМЕЦЬ” відбудеться етап Кубку України зі стронгмену. Минулого тижня Олександр здобув “срібло” на чемпіонаті України, який також проходив у столиці. Зараз спортсмен в дорозі, але він любязно погодився поспілкуватись з нами: 

Настрій бойовий, налаштований на перемогу. Розпочав підготовку до цього сезону ще взимку, але розпочався карантин і був змушений розпочинати підготовку знову, вже в кінці травня. Я ще не набрав форму, яку б я хотів мати, але подивимось… Недавно пройшов чемпіонат України. Чесно скажу він «пішов» мені складно, але «пішов»…” – розповів Олександр.

Хоча пандемія і завадила підготовці, але чернівецький стронгмен в хорошому настрої і налаштований на позитивний результат: „Розпочав тренуватись, як тільки відкрили зал. Зараз я треную і тренуюсь в спортивному клубі “Лідер”. Тому з місцем і якістю тренувань проблем не було. Тільки, чесно кажучи півтори місяці трошки замало, щоб відновити всі кондиції. Але це змагання, тому будемо судити вже по результати”.

Учасники етапу Кубку України:

1. Юрій Дувало (Стрий)

2. Василь Олєйніков (Степне)

3. Чобо Штовк (Вишково)

4. Андрій Кошубський (Київ)

5. Віктор Прокопенко (Житомир)

6. Володимир Климко (Львів)

7. Андрій Ананьєв (Красноград)

8. Денис Бережник (Хуст)

9. Роман Греков (Київ)

10. Олександр Кочергін (Чернівці)

11. Богдан Ксенчук (Кривий Ріг)

12. Юрій Руденко (Київ)

13. Богдан Копил (Черкаси)

14. Роман Сірманов (Кривий Ріг)

15. Віталій Бондаренко (Кривий Ріг)

16. Андрій Дмітрієв (Суми)

Leave A Reply

Your email address will not be published.