Бокс: відкритий кубок Чернівців 2019

0

В неділю, 24 листопада, завершився відкритий кубок м. Чернівців з боксу. В ньому взяли участь 137 спортсменів з Чернівців та Чернівецької області, а також гості з міст Хмельницький, Городок, Кам’янець-Подільський, Вінниця, Коломия, Микулинці та навіть з Республіки Молдова.

 

Спортсмени змагались 3 дні в чотирьох категоріях: молодь, юнаки, юніори та дорослі. Була відчутна напруга, адже спортсмени боролись не лише за індивідуальні нагороди, а і за шанс потрапити до збірної Чернівецької області з боксу. Це дасть можливість молодим спортсменам показати себе на чемпіонатах України, які пройде найближчим часом.

Серед інших на п’єдастал піднялись і шість представників з ДЮСШ №1 піднялись на п’єдестал за золотими нагородами: Карімов Мухедалі, Безушко Артур, Лужецький Богдан, Івасюк Дмитро, Чокобок Степан та Лукянчук Андрій.

 

Мета обласної федерації боксуДопомагати молодим спортсменам з міста та з області розвиватись та ставати кращими – поділився головний президент Чернівецької міської федерації боксу  Юрій Шкляр.

***

Переможці (виділені жовтим): 

***

 

***********

Фото:

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.