«Буковина» – «Калуш»: проблеми зі складом та дивні рішення арбітрів

0

Проблеми складу вже не перший матч „мучать” нашу команду. Тому не дивно, що у заявці було лише 14 футболістів. Днями буковинський колектив залишили Іван Азаренко та Ігор Крашневський.

На 8 хвилині м’яч у ворота відправив Василь Палагнюк, але арбітри вирішили, що був офсайд. Згодом мали можливість відзначитись Александру-Васілє Мунтян та Олександр Жумига, але підопічні Степана Матвіїва стримали натиск „буковинців”. За п’ять хвилин до завершення першого тайму м’яч вдруге опинився у воротах «Калуша». „Круглого” у ворота гостей відправив Віталій Полянський. Але гол знову не зарахували…

Ворота після в першій половині поєдинку залишились «сухими» (на таблі), зате на самому початку другої половини – забили гості. Після серії верхових єдиноборств бразильський легіонер «Калуша» Дос Габріель головою відправив м’яч на правий фланг звідки й почалась атака. «Калуш» розіграв комбінацію, а завершив її сам Габріель. Головою переправив м’яча в ворота після подачі Володимира Савошко – 0: 1.

Віталій Полянський пропустить наступний матч чернівецької команди із хмельницьким «Поділлям». Адже на жаль, на 69 хвилині гри захисник «Буковини» заробив четвертого „гірчичника” у чемпіонаті України.

У кінцівці гри калушани допустили втрату на тому ж правому фланзі, дозволивши Палагнюку перехопити м’яч і протягнути його до лінії штрафної. Після переводу з передачі Андрія Понєдєльніка красивим ударом під поперечину відзначився вийшовший на заміну Богдано Іванченко – 1: 1.

Нічия? Не тут то було! Все через той же правий фланг «Калуш» розіграв ще одну комбінацію. В ту мить, коли четвертий арбітр готувався проінформувати про компенсований час, Матушевський подав у район 11-метрової позначки, Володимир Савошко головою відправив м’яч у «дев’ятку». Фінальний рахунок – 1: 2.

Проблеми «Буковини» нікуди не зникають. Проблеми зі складом та відверто дивні рішення арбітрів „допомогли” команді не використати шанс наздогнати резерв «пивоварів». Тому команда залишається на останньому рядку турнірної таблиці.

Буковина (Чернівці) – ФК Калуш – 1: 2

Голи: Іванченко, 83 – Габріель, 53, Савошко, 90

Попередження: Понєдєльнік, 34, Полянський, 69, Сивка, 90 + 2 – Заваляк, 40, Кохман, 42, Олевич, 82, Книш, 85

15:00. м.Чернівці. Стадіон «Буковина». 1500 глядачів. Оцінка поля – 4.

Арбітр: Катерина Усова (Київ)

Leave A Reply

Your email address will not be published.