6 квітня у Чернівцях стартує Естафета єдності 2019

0

У суботу, 6 квітня 2019 р., у Чернівцях стартує Естафета єдності, яка пройде через всі області України і фінішуватиме у Києві.

В якості «естафетного атрибуту єдності» буде Прапор України, з нанесеною на ньому картою нашої держави.

Старт Естафети єдності – о 10:30 з Театральної площі (біля муздрамтеатру). Звідси активісти проїдуть до межі з Івано-Франківською областю, де, відповідно, «естафетний прапор єдності України» передадуть франківцям, ті поїдуть передавати далі закарпатцям і так далі аж до столиці. Маршрут Естафети єдності можете подивитися тут:

***

Поки що під питанням заїзд на територію Криму. Організатори переживають за безпеку учасників Естафети єдності. Однозначно маршрут пролягає і через Донецьку та Луганську області.

Фінішує Естафета єдності орієнтовно 17-18 квітня. Організатори зазначають, що точніший розклад руху буде оприлюднений згодом.

Ініціаторами проведення Естафети єдності виступили чернівецькі активісти, які мріють про те, щоби всі регіони України, нарешті, реально об’єднались навколо тих цілей, які є найважливішими для більшості співгромадян у всіх куточках нашої держави, а не сварилися між собою через мову, віру, політичні симпатії/антипатії і т.п.

Серед учасників цієї громадської акції будуть і колишні та діючі спортсмени.

Іншу інформацію щодо естафети можна отримати за телефоном: (050) 581-42-55 (Юрій  Борисович).

Джерело: fakty.cv.ua

Leave A Reply

Your email address will not be published.