Євро-2019: Січенікова – віце-чемпіонка і «бронзова», Кожокарь – чемпіон Jr!

0

Три нагороди здобули чернівчани на чемпіонаті Європи зі стрільби з лука в приміщенні 2019 р. у Туреччині (м. Самсун) – всіх гатунків.

Тричі олімпійка Лідія Січенікова (03.02.93, «Спартак», «Динамо», ШВСМ, Сумський державний педагогічний університет, тренер – Олег Осипенко, офіційний партнер – житловий комплекс «Водограй») до суботньої «бронзи» в командному виді програми (разом із подругами по збірній: Анастасія Павлова – Нова Каховка, Поліна Родіонова – Суми) заключного дня змагань, 2.03.2019 р., додала до свого активу «срібло» в особистих змаганнях. 

У фіналі зіркова чернівчанка поступилась представниці Росії. Саяна Циремпілова (Росія) – Лідія Січенікова (Україна) – 6:2.

Це перші європейські нагороди Лідії після народження дитини. Вона доволі швидко повернулась у великий спорт. І аби підготуватися до повернення вже на міжнародну арену, доводилось їздити на навчально-тренувальні збори з маленьким Сашком, якого під час тренувань мами-Лідії бавив батько Михайло (який також має в активі виступи у складі збірної України), і навпаки. А на час Євро-2019 маму «замінила» бабуся (тобто мама Лідії). 

В юніорській номінації минулорічний чемпіон світу U-19 в приміщенні і віце-чемпіон Європи Іван Кожокарь (2000 р.н., МС, ШВСМ, «Спартак», тренери – Олег Осипенко та Дмитро Чеботаренко, офіційний партнер – житловий комплекс «Водограй») у командному виді напередодні поступився у «малому фіналі» за «бронзу», зате в особистому фіналі святкував впевнену перемогу над суперником з Росії! Іван Кожокарь (Україна) – Ігор Григоренко (Росія) – 7:1.

***

Стрілук: На Євро-2019 у чернівчан по два фінали – «золотих» і «бронзових»

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.