Чернівчанки продовжують успішно виступати у ВЮБЛ-2018/19 (фото)

0

Продовжують успішно виступати у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі серед дівчат 2007 р.н. вихованки вчителя фізкультури чернівецької ЗОШ №22 Руслана Чехімського.

У 5 турі в Одесі (дивізіон А) чернівецька команда ДЮСШ-1-БК «StarLife» (Чернівці, на базі ЗОШ №22) одержала 3 перемоги і одну зустріч програла. Про це повідомив Руслан Чехімський:

«Завершився 5 тур ВЮБЛ серед дівчат (2007р.н., дивізіон А) в м.Одеса. У нас три перемоги та одна поразка!!! Емоції вже позаду, попереду знову довга і важка праця,адже слідуючий тур вже 13-14 квітня в м. Черкаси. Дякую своїм “черв’ячкам” за самовіддачу, старання і волю до перемоги,ще дуже багато невимушених помилок,але ми постійно над цим працюємо.
Ми вдячні за сприяння у виїзді на тур Чернівецькій ОДА (Михайло Павлюк), Управлінню молоді і спорту Чернівецької ОДА (Богдан Вітовський), Чернівецькій Обласній Федерації Баскетболу (Олександр Тюрін). Також висловлюємо подяку адміністрації СЗОШ-22 (Л.І. Яворська) та батьківському комітету (Сергій Греков), звісно дякуємо нашим батькам,ви наші найпалкіші вболівальники.
Окрема величезна подяка Водовозу Г.В., Анісімовій В.Ф. за допомогу в тренувальному процесі при підготовці до цього туру,а також команді юнаків 2005-06(Водовоз Г.В.) за спаринги перед змаганнями,ви МЕГА КРУТІ!!! Дякуємо всім-всім, хто нас підтримував,хвилювався та вболівав за нас,ми це відчували. Все ще попереду,робимо висновки,аналізуємо помилки та продовжуємо працювати,це тільки початок.До слідуючого туру в м. Черкаси. Любимо баскетбол,це найкраща гра!!!
»

***

***

Баскетбол: Чернівчанки виграли свою групу у ВЮБЛ-2018/19

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.