Микита Сафроняк – призер Всеукраїнських ігор з єдиноборств серед школярів «Combat Games»

0

З 17 по 19 лютого 2019 року в м.Києві у легкоатлетичному манежі Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного відбулись Всеукраїнські ігри з єдиноборств серед школярів «Combat Games» з вільної боротьби серед юнаків. В змаганнях взяли участь  юнаки 2004-2006 р.н. з усіх регіонів України.

Учень Чернівецької обласної ДЮСШ Микита Сафроняк, який тренується під керівництвом старшого тренера-викладача Сергія Одинака посів ІІІ місце у ваговій категорії до 68 кг. У цій категорії 29 спортсменів виборювали нагороди змагань. Микита в першій та другій сутичках здолав опір представників м.Києва в третьому поєдинку переміг спортсмена з Дніпра, у півфінальному поєдинку в напруженій боротьби поступився одеситу, а в сутичці за бронзову нагороду переміг спортсмена з м.Миколаєва.

Цей результат дав право Микитові поборотись на відбірковому турнірі, який відбудеться з 27 лютого по 1 березня ц.р. в палаці спорту України, де будуть виборюватись ліцензії на участь у Всесвітніх Іграх «Combat Games» в Будапешті (Угорщина), що проходять один раз на чотири роки.

Щиро вітаємо юного спортсмена та бажаємо успіху в боротьбі за ліцензію!

Leave A Reply

Your email address will not be published.