Карате: Premier League Dubai 2019 можна дивитися в прямій трансляції на ТБ

0

Боротьба за путівки на прем’єрні для карате Олімпійські ігри 2020 в Токіо набирає обертів. І у цій боротьбі – і володар єдиної для України нагороди чемпіонату світу 2018, перший серед українців фіналіст Валерій Чоботар (до 84 кг).

Вихованець СК «Лідер» вступив у боротьбу на Premier League Dubai 2019 у суботу, 16 лютого. І поступився 1:2 PEREZ JORGE (Домініканська республіка).

Ще один представник СК «Лідер» Віктор Стефанюк (до 60 кг) виграв 7:1 у SHAABAN ABDULLAH (Кувейт), а в наступному раунді поступився 3:6 GONZALEZ LAVIN JOAQUIN (Чилі).

У неділю, 17 лютого, вперше змагання з карате транслюватимуть в прямому ефірі на телеканалі XSPORT. Початок трансляцій – о 8:30 і о 12:30. 

«Не будь байдужим та підтримай Україну в боротьбі за олімпійські ліцензії!!!! Вмикай XSPORT та вболівай разом з нами!» – закликає Українська федерація карате. 

Першого дня змагань, 15.02.2019, Україна мала такі здобутки: Катерина Крива (Львів) пробилась до фіналу в категорії до 50 кг, де її суперницею буде Серап Озчелік (Туреччина), а в категорії до 55 кг до фіналу пробилась Анжеліка Терлюга (Одеса), її суперниця – Тзу-Юн Вен (Тайвань).

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.