6-й вечір боксу «Джентльмени в ринзі» вразив зі старту (відео, фото)

0

6-й вечір боксу «Джентльмени в ринзі», який традиційно базується у двох локаціях, як і анонсував ведучий Альберт Комарі Jr, приємно вразив із самого старту.

А офіційним стартом можна вважати процедуру зважування та «битва поглядів», які відбулись напередодні самого вечора боксу, у четвер, 28.02.2019 р., у ТЦ «Depo’t». 

Охочі шанувальники боксу змогли побачити процедуру зважування всіх присутніх пар, серед яких одну окремим рядком відзначив і Альберт Комарі – мова про найсимпатичнішу пару, в якій зійшлися красуні Марія Павлишин (Тернопіль) та Ольга Габруська (Хмельницький). Приємно вразили і красуні-моделі з Модельної агенції T.A.B. Models (яких супроводжувала титулована модель-керівник агентства Тетяна Бойко).

Бої 6-го вечора боксу «Джентльмени в ринзі» відбудуться у п’ятницю, 1 березня 2019 р., у розважальному комплексі «Egoist Palace». Початок – о 19:00.

Організатор вечора боксу «Джентльмени в ринзі» – Олександр Погодін. До нього можете звернутися з приводу придбання квитків на це цікаве дійство! Довідки за тел.: (099) 076-73-01.

Інформація буде доповнена.

Завдяки співпраці БК «Колізей-Машзавод» (Олександр і Едуард Погодіни) та SportBuk.com, вечір боксу можна буде дивитися в прямій трансляції (з однієї камери). Відео буде розміщене ближче до початку вечора тут.

***

***

***

***

А телеверсію можна буде подивитися згодом на місцевих телеканалах «Чернівці» та «Чернівецький промінь».

***

Фото 1.03.2019 (для перегляду натиснути на фото):

***

***

***

Фото (зважування, для перегляду натиснути на фото):

***

***

Відео (зважування):

***

Чернівці «взірвав» 5-й вечір боксу «Джентльмени в ринзі»! (відео, фото)

***

V вечір боксу «Джентльмени в ринзі»: супер бої та зіркові гості (відео, фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.