Родина БК “Колізей-Машзавод” традиційно відмітила свято Водохреща!

0

Традиційно, своєю великою і дружньою родиною, відмітили свято Водохреща спортсмени й батьківський комітет чернівецького боксерського клубу «Колізей-Машзавод». Вже який рік поспіль «колізеєвці» активно очищуються під час цього свята пірнанням в ополонку і вже вдруге поспіль таким місцем стає озеро відпочинкового комплексу «Хвиля», що розташоване в селі Магала Новоселицького району!

Цікаво, що участь у цьому дійстві приймали спортсмени усіх вікових категорій і, знову ж таки, відмітимо великі організаторські здібності тренера БК «Колізей» Олександра Погодіна, який згуртовує колектив клубу і зміцнює дружні стосунки між усіма, хто так чи інакше причетний до діяльності клубу.

Більше того, до «колізеєвців» приєдналося чимало й колишніх членів клубу, або й тих, хто тимчасово не відвідує тренування. Або й тих, хто просто знав і чув про плани «Колізея» на 19 січня і вирішив приєднатися до однієї з найпотужніших спортивних родин Буковини!

«Ми – команда! Ми завжди разом!, – каже Олександр Погодін. – Саме в такі моменти розумієш, що те, що ти робиш і до чого йдеш, комусь дуже й дуже потрібно! Приємно, що свято Водохреща вже стало для нас доброю, багаторічною традицією, і ми намагатимемося зробити так, щоби таких традицій у нас було значно більше».

АЛЬБЕРТ КОМАРІ, спеціально для sportbuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.