Пробіжкою підтримали відомого тренера і поета-пісняра (фото,відео)

0

Традиційна вже колективна оздоровча пробіжка у рамках обласного етапу Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене» цього разу мала і благодійний характер і була спрямована на підтримку знаного тренера з легкої атлетики і поета-пісняра Геннадія Миколайовича Терехова, який опинився у непростих життєвих обставинах.

Звітна колективна оздоровча пробіжка відбулась у суботу, 8.12.2018 р., на стадіоні «Буковина». Найбільш масово захід підтримали представники Української академії лідерства, які, нагадаємо, самі запропонували чернівчанам регулярно бігати разом з ними о 7:00 ранку (зі стартом на Центральній площі), але задля цього заходу змінили свій графік.

Співорганізаторами акції стали управління молоді та спорту ОДА, облцентр «Спорт для всіх», олімпійське відділення, за підтримки міськспортуправління, стадіону «Буковина» і, також вже традиційно, «Льодового майданчика» (Павло Польовий), який презентував всім учасникам по годині безкоштовного катання на ковзанах.

Всі охочі долали 10 кіл на стадіоні, тобто 4 км. Після чого всі перейшли на «Льодовий майданчик», де було розіграно декілька десятків призів від облмолодьспортуправління та центру «Спорт для всіх».

Фото та інфо від shpalta.media дивіться тут:

Інформація буде доповнена.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

Відео:

***

***

Фото:

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.