Долучайтесь: Придбай горнятко – підтримай ФК «Буковина»!

0

Головна футбольна команда краю, на жаль, знову переживає важкі часи. Вболівальники ініціювали акцію на підтримку «Буковини».

Для того, аби долучитися до цієї доброї справи, треба придбати симпатичну кружку з лого ФСК «Буковина». Звертатися за тел.: (050) 674-59-02, (096) 1958-000 (Віталій Ружецький).

Серед перших цю ініціативу, до речі, підтримав зірковий буковинський бігун – голова обласного відділення НОК України та профільної комісії обласної ради Іван Гешко:

«Наш буковинський край багатий талантами в різних видах спорту, зокрема, у рідній легкій атлетиці. Але, безумовно, королем спорту є футбол, який привертає увагу тисяч і тисяч вболівальників. Візитівкою нашого краю вже 60 років є футбольний клуб “Буковина”. Були різні часи – злету й падінь, аль на сьогоднішній день, у свій ювілей, клуб переживає чи не найскладніші часи. Так, скажете Ви шановні земляки, сьогодні наша рідна Україна переживає чи не найскладніший період в історії. Так, скажу я, але життя продовжується, і нам потрібно зберегти і примножити славні традиції буковинського спорту. Сьогодні я долучився до ініціативи (акції) вболівальників на підтримку ФСК “Буковина” – “Придбай горнятко, підтримай клуб”. Зробімо це разом, дорогі друзі, вболівальники, небайдужі! Спільними зусиллями, як звучить гасло перлини Буковини, – міста Чернівці! Збережімо ФСК “Буковину”, адже нам потрібна “Буковина”! Чи не так?
Адреса де можна придбати)
https://m.facebook.com/commerce/shop/…
»

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.