Чернівецькі боксери “відмітилися” в Луцьку трьома медалями

0

Минулими вихідними в Луцьку відбувся Міжнародний турнір з боксу пам’яті МСУ Василя Лотоцького. У змаганнях прийняли участь понад 150 спортсменів з України, Польщі, Білорусі, Латвії, Чехії та Молдови  утрьох вікових категоріях – юніори, молодь і дорослі (жінки й чоловіки). Поєдинки турніру проходили в Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-спортивною підготовкою.

Доволі широко були представлені боксери з України. Численні вболівальники побачили на ринзі спортсменів з Волинської, Рівненської, Закарпатської, Чернівецької, Одеської, Хмельницької, Івано-Франківської, Вінницької, Львівської, Харківської, Тернопільської, Полтавської та Запорізької областей.

Були представлені на цьому турнірі й Чернівці. На луцькому ринзі відбоксувало троє представників буковинського боксу – Ілля Сіньков (БК «Колізей-Машзавод» Чернівці, тренери Едуард і Олександр Погодіни), Ратмір Турчанінов і Павло Сакрієр (БК «Варяг» Чернівці, тренер Дмитро Сажен), а суддівську колегію змагань поповнив чернівчанин Руслан Гнитка.

Ілля Сіньков і Ратмір Турчанінов провели на турнірі по два поєдинки. У півфіналах чернівчани перемогли, а у фінальних поєдинках поступилися більш досвідченим суперникам. Таким чином, обидва чернівецьких боксери привезли додому срібні нагороди змагань, а Павло Сакрієр посів у своїй категорії третє місце.

«Срібна медаль і друге місце на такому представницькому турнірі – це дуже почесно, – каже тренер СК «Колізей-Машзавод» Олександр Погодін. – Ми раді таким результатам, але зупинятися на досягнутому не збираємося. Попереду ще багато змагань, де спробуємо виборювати лише перемоги!».

То ж вітаємо наших земляків із медалями престижного Міжнародного турніру з боксу й бажаємо їм подальших успіхів на українських рингах!

АЛЬБЕРТ КОМАРІ

Leave A Reply

Your email address will not be published.