Баскетбол: Чернівчанки виграли свою групу у ВЮБЛ-2018/19

0

Перемогу в групі А («Захід») у  Чемпіонату України з баскетболу серед юнацьких команд Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед дівчат 2007 р.н. чернівецька команда оформила після переможного виступу у 2 турі у Рівному.

Там юні чернівецькі баскетболістки, як і у стартовому домашньому турі, одержали три перемоги. Про це повідомив тренер команди Руслан Чехімський: «Завершився 2 тур ВЮБЛ серед дівчат 2007р.н та молодше,у нас три перемоги!!! В підсумку ми посіли 1 місце в групі “ЗАХІД”,це великий успіх для нас,ми дуже довго працювали,тренувались,терпіли і ось нарешті результат. Дякуємо господарям м.Рівне за гарні змагання,теплу атмосферу,нам завжди дуже приємно до вас приізджати,нам пощастило ще й побувати на матчах жіночої СУПЕРЛІГИ,за що окрема подяка,у дітей багато емоцій та позитиву від побаченого
Окрема подяка батькам за допомогу та терпіння,дітям за старання та всім,хто нас підтримує та вболіває за нас.Зрозуміло ,що це тільки початок довгого шляху, попереду ще дуже багато важкої праці,але ми до цього готові!!! Ще раз всіх з перемогою!!! МИ У ВІСІМЦІ НАЙКРАЩИХ КОМАНД УКРАЇНИ!!!!! Любимо баскетбол, це найкраща гра!!!»

Вітаємо команду ДЮСШ-1-БК «StarLife» (Чернівці, на базі ЗОШ №22) з виходом до наступного раунду змагань!

SportBuk.com

Фото:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.