Ще одна чернівецька гімназія має сучасний спортивний майданчик (відео)

0

Полку сучасних спортивних майданчиків у чернівецьких загальноосвітніх навчальних закладах прибуло – майданчик зі штучною травою відкрили у гімназії №1 (проспект Незалежності, 68).

Появі цього сучасного майданчика у гімназії №1, за словами усунутого з посади мера Олексія Каспрука, серйозно посприяв чернівецький нардеп – майстер спорту міжнародного класу зі стрільби з лука Владислав Севрюков: «Сучасний спортивний майданчик із штучним покриттям отримали учні гімназії №1 та чернівчани.

За сприяння народного депутата Владислава Севрюкова на його будівництво Уряд України Volodymyr Groysman виділив понад 1 мільйон гривень.

Це не перша ініціатива Владислава щодо підтримки спорту у Чернівцях. Щира подяка від чернівчан!

Для любителів кричати, що нічого не робилось за моєї каденції, то кількість спортивних майданчиків в місті зросла майже в 4 рази.

Будувалися за рахунок бюджету ініціатив, спонсорів, державного бюджету.

Цей об’єкт нажаль був з складною історією будівництва.

Добре, що новий підрядник з Хмельницької області ПП “Поділюкс” виявився 
добросовісним на відміну від місцевого підприємства «Традекс», яке на 8 місяців заблокувало роботи на цьому об’єкті. Якість робіт оцінемо з часом.

Приємно, що за останні роки роки у Чернівцях маємо змогу розбудовувати спортивну інфраструктуру шкіл, створювати нашим дітям комфортні умови для занять спортом!

P.S. Ну і трошки гумору…  Апогей апофеозу – депутат Бешлей в урочистому виступі подякував за цей майданчик позавчора призначеному директору департаменту житлово комунального господарства депутату Гавришу. Наступною подякою, напевно, буде подяка Продану за заснування аеропорту, Михайлишину за заснування Чернівців )) “Піар наше всьо!” ))»

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.