Лист-звернення від батьківського комітету боксерського клубу «Спарта» с. Великий Кучурів

0

Шановна Великокучурівська громадо, шановна громадо Буковини! До вас звертається батьківський комітет боксерського клубу «Спарта», який протягом багатьох років прославляє наш край в обласних і всеукраїнських змаганнях з боксу і кікбоксингу!

Наш клуб є справжньою гордістю Великого Кучурова. Спортсмени клубу під керівництвом досвідченого тренера Петра Москалюка неодноразово були переможцями і призерами багатьох обласних, регіональних, всеукраїнських та міжнародних турнірів. За 5 років діяльності «Спарти» звання «Кандидат у майстри спорту України» здобули 8 боксерів клубу. Окрім цього, серед досягнень «спартанців» – «срібні» й «бронзові» нагороди Чемпіонатів України з боксу і кікбоксингу.

Не зважаючи на всі ці досягнення, сільський голова Великого Кучурова,  а нині – голова об’єднаної громади – Василь Тодеренчук – майже ніколи не звертав уваги на успіхи юних односельчан і взагалі ігнорував повідомлення про успішні виступи кучуровців на змаганнях. Про успіхи великокучуровської «Спарти» більше знають в Чернівцях і області, аніж у Сторожинецькому районі і навіть у самому Великому Кучурові.

Невже наші діти не варті того, щоби про їх успіхи дізналися односільчани? Невже пан голова вважає їх досягнення неважливими для себе і для громади, яку він очолює? Невже юні спартанці не заслужили, щоби про них згадували і сприяли розвитку самого клубу очільники Великого Кучурова?

Дуже сподіваємося, що пан голова нас нарешті почує і побачить юних спортсменів, які гідно представляють рідний край на престижних змаганнях і буде сприяти вдалим виступам «спартанців» на рингах України…

Батьківський комітет боксерського клубу «Спарта»

Leave A Reply

Your email address will not be published.