У Чернівцях хмельничанки випередили переможниць Lviv Open 2018 (відео, фото)

0

Багатою на сюрпризи та супер напружені протистояння виявилась фінальна частина Відкритого чемпіонату Чернівців з пляжного волейболу (Ліга пляжного волейболу) 2018, яка гостювала на майданчику КСОУ «Буковина».

У дівчат найуспішнішими у вирішальній частині змагань виявилися дівчата з Деражні Хмельницької області Анастасія Горобець та Анна Семенова, які зуміли випередити у т.ч. цьогорічних тріумфаторок Львів Опен 2018 Дануте Стравінскайте та Ольгу Качур (ЧНУ-Везунчики). Щоправда, гості з Хмельниччини, як кажуть, не такі вже й прості суперниці, адже мають в активі перемогу у першості України 2014 року якраз у пляжному волейболі, а також «золото» юнацької першості України в класичному волейболі. Тим приємніше констатувати, що Настя та Аня вступили на факультет фізичної культури і здоров’я людини ЧНУ, тож, сподіваємось, зможуть підсилити нашу університетську команду, а може й вищолігову «Буковинку». «Бронзу» вибороли Кароліна Шибаковська та Тетяна Панкевич («Фантазери»).

На жаль, не змогли виступити у фінальній частині інші потенційні фаворитки Ванда Гринько та Юлія Куда (ЧТЕІ), які виїхали на відпочинок. Як повідомив SportBuk.com голова обласної федерації волейболу Іван Васкан, організатори були готові змінити терміни, але коли почали обдзвонювати інших учасників, виявилось, що у найближчі два уїк-енди можна недорахуватися по 3 команди, тому обрали мінімальні кількісні втрати в ці вихідні.

Серед чоловічих команд наробили галасу гості з Надвірної Івано-Франківської області Богдан Мельник та Віктор Ноджак, які також непогано проявили себе на національній арені. Проте дотягнути до боротьби за перше місце вони не змогли – фінішували третіми. А переможцями вперше стали Вадим Шкріль та Сергій Нехаєв («Даша»), які посунули на другу позицію минулорічних чемпіонів Олександра Гайдеєка та Ігоря Хавруняка («Недобоївська громада»).

У церемонії нагородження взяв участь і начальник міськспортуправління Дмитро Макаренко, а також керівники та партнери обласної федерації волейболу.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

Фото: Ольга МАНЮК, Олександр КОРЧАК, Георгій МАЗУРАШУ, Анна БЕЛЕЦЬКА

***

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.