«Family Day 2018»: зіркові гості, сюрпризи і «море емоцій» (фото, відео)

0

«Дуже гарне свято вийшло! Дітки в захваті, батьки теж!», – так прокоментувала олімпійська рекордсменка, емпіонка Європи та світу зі стрільби з лука Ліна Герасименко сімейне спортивно-розважальне свято «Family Day» на кортах тенісного клубу «ACE» (вул. Кобилянської, 47 А), де вона була одночасно і в якості почесного гостя, і активного учасника веселих естафет «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

«Мега спасибі!! Чудова нагода активно провести час усією сім’єю!!!! Давно так не розважалася ? Дякуємо і чекаємо нових фемілі івентів», – додала ведуча та співачка Діана Польова.

Серед зірковий гостей заходу були також чемпіон Європи та світу з бігу на 1500 м, кращий спортсмен України 2006 р., учасник трьох Олімпійських ігор Іван Гешко, який тепер очолює на громадських засадах обласне відділення НОК України, «Найсильніша людина України» (з 2009 р.) Костянтин Ільїн, майстер спорту міжнародного класу зі стрільби з лука Владислав Данелюк

Ініціатором проведення такого свята, як вже зазначалось на SportBuk.com, виступив керівник тенісного клубу «ACE» Денис Міняйло, якого підтримали партнери, у т.ч. обласний центр «Спорт для всіх» (Георгій Мазурашу) та обласне відділення НОК України (Іван Гешко).

Медальні комплекти у веселих естафетах «Тато, мама, я – спортивна сім’я» були розіграні у різних номінаціях: з дітками 5-8 років (окремо хлопці і дівчата) та 9-11 років (також окремо хлопці та дівчата). Крім цього, всі учасники отримали від тенісного клубу «АСЕ» та ресторану «Терраса» (розташованого за тією ж адресою) солодкі медальки та ексклюзивні презенти.

Серед переможців була і знана сім’я Польових – тато Павло є власником «Льодового майданчика», мама Діана – популярною ведучою та співачкою (учасниця «Голосу країни», разом із сестричками), а донька Глорія вже з перших днів життя почала встановлювати рекорди:) (наприклад, у 21 день стала наймолодшою учасницею «Буковинської милі».

Під час свята богатир Костянтин Ільїн записав, разом з учасниками «Family Day», відео для анонсу змагань зі стронгмену в Китаї, куди він незабаром має вирушити за персональним запрошенням.

Денис Міняйло зауважив, що надалі подібні свята мають стати традиційними. А наступного року, можливо, у подібному форматі буде розіграно право представляти Буковину на Всеукраїнському фестивалі «Тато, мама, я – спортивна сім’я», який проводить Всеукраїнський центр ФЗН «Спорт для всіх».

Ольга МАНЮК, SportBuk.com
(облцентр «Спорт для всіх»)

***

ФОТО:

***

***

ВІДЕО:

***

***

***

12 серпня у Чернівцях – сімейні змагання і безкоштовні спортивні забави

***

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.