25 серпня у Чернівцях – Забіг Незалежності 2018

0

У суботу, 25.08.2018 р., у парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка відбудеться забіг, присвячений Незалежності України.

Ініціатором і головним організатором виступила Юлія Пожарук (Филипчук) – «мотор» напівмарафону CrossHill, який у 2018 р. не проводився.

Старт Забігу Незалежності – о 10:00. Епіцентр змагань – район фонтану на центральній алеї. Дистанції – 2 км, 3,5 км, 5 км. Участь – безкоштовна. Зрозуміло, що на місце старту треба прийти завчасно:)

«Друзі, рідко пишу останнім часом..ще ніколи час не був таким цінним та дорогим;) молоді батьки зрозуміють;))) 
Але зараз мова про підтримку навого старту Забіг Незалежності!!! 25-го серпня в суботу, парк Шевченка, ми чекаємо вас всіх біля центрального фонтану(старт о 10:00), і будемо бігти хто скільки зможе: 1 або 2 або 3 кола. Без вікових обмежень, абсолютно БЕЗКОШТОВНО! 3 кола(5,25 км) будуть з чіпами та з призовим фондом, що вже є приємним бонусом;) Ми дуже хочемо щоб цей старт об‘єднав всіх спортсменів та любителів спорту і ми разом пробігли за свою Незалежність! Будь ласка – зробіть РЕПОСТ, вам неважко, нам приємно і ще більше людей дізнається про старт!», – написала Юлія Филипчук на своїй сторінці у Facebook.

Приєднуйтесь!

Ольга МАНЮК, SportBuk.com

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.