6 травня у Чернівцях у Кубку України зіграє третя команда Суперліги – «Донбас»!

0

Неймовірно, але факт – чоловіча гандбольна команда «Буковина» добралась до чвертьфіналу Кубка України 2018 і в матчі за путівку до півфіналу зіграє вдома проти третьої команди Суперліги – «Донбас» (Маріуполь).

Цей двобій відбудеться у неділю, 6.05.2018, у залі Чернівецької ОДЮСШ (початок – об 11:30).

»Буковина» після тривалої перерви (коли в 90-х роках в І лізі грала «Біла сова», тренер – Іван Булига) повернула місцевий гандбол на національну арену на дорослому рівні. Перший сезон у І лізі України буковинці завершили на 5-му місці (з 7 команд). За «Буковину», як повідомив SportBuk.com викладач ЧНУ і знаний гандбольний арбітр Олександр Ківерник, грають декілька вихованців Миколи Кузнецова (успішного тренера ОДЮСШ, який потім поїхав працювати в сусідню Польщу), декілька герцаївських хлопців, які пройшли школу столичного вищого училища фізичної культури, є навіть ветеранські сліди «Білої сови».

»Донбас» – це перейменований після переїзду з Донецька в Маріуполь «Шахтар», який поточно йде на третьому місці у Суперлізі.

Зрозуміло, що буковинцям складно розраховувати на успіх у двобої з таким суперником. Але, як кажуть, попсувати нерви спробувати можуть;) І місцеві вболівальники можуть подивитися гандбол хорошого рівня;)

Георгій Мазурашу, SportBuk.com

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.