Спартакіада серед депутатів Чернівецької області 2018 (відео, фото)

0

Чергова Спартакіада Чернівецької області серед депутатів всіх рівнів 21.04.2018 р. – у ФОК «Олімпія» та ЗОШ №27.

Нижче можна дивитися в онлайні змагання з волейболу:

Фото та інші матеріали будуть додані.

У турнірі з міні-футболу брало участь 3 команди. Результати: Вижницький – Кіцманський – 2:0, Кіцманський – Новоселицький – 5:2, Новоселицький – Вижницький – 0:6.

Варто зазначити, що новоселицькі депутати в обох матчах мали ду-у-уже багато гольових моментів, але стали «супер-чемпіонами» за нереалізованими нагодами для взяття воріт.

Цікаво, що головний суддя футбольних баталій Василь Яшан має в активі солідну кількість проведених в якості арбітрів матчів – разом із звітними їх вже 4970!!! (це тих, які він зафіксував у своїй статистиці).

У волейбольному турнірі змагались ці ж райони. Результати: Вижницький – Новоселицький – 2:0, Кіцманський – Новоселицький – 2:1, Вижницький – Кіцманський – 2:1.

У вирішальному поєдинку боротьба була дуже інтригуючою. Кіцманчани виграли першу партію, але програли з великим відривом другу. Все вирішилось у третій, короткій партії до 15-ти очок. У цій напруженій партії варто відзначити окремо вчинок №17 кіцманської команди (на жаль, в заявці номери не вказані були), який в «гарячий» момент, коли була можливість наблизитися впритул до вижничан, продемонстрував fair play (підняв руку і підказав судді, що м’яч від нього пішов в аут, хоча рефері свиснув вже було на користь його команди). Після цього вижничани остаточно відірвались і «добили» кіцманських суперників. Але вчинок заслуговує на повагу.

Співорганізатори Спартакіади – управління молоді та спорту ОДА (начальник – Богдан Вітовський) та обласна організація товариства «Спартак».

На відкритті був присутній і мер Чернівців Олексій Каспрук, але команду обласний центр не виставив:( Нагороди на закритті вручав керуючий справами обласної ради Микола Борець.

У загальнокомандному заліку втретє поспіль перемогу святкував Вижницький район (у складі волейбольної команди знову грав і голова районної ради Михайло Іванович Андрюк). На другому та третьому місцях – Кіцманський та Новоселицький район.

В окремих видах виступали також представник обласної ради. Чому інші райони проігнорували цей захід, складно сказати… Прикро…

Георгій Мазурашу, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***
ФОТО:

***
ВІДЕО:

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.