Марія та Соломія Винник вибороли «срібло» чемпіонату України 2018

0

Новим успіхом відзначилися вихованки Чернівецької обласної ДЮСШ Марії та Соломії Винник (тренер Сергій Одинак) – на чемпіонаті України серед юніорів та юніорок 1998-2001 р.н.,   який відбувся  26 по 28 березня 2018 р. в м. Южне  Одеської області.

Марія виступала у ваговій категорії до 50 кг.  В першому колі змагань буковинка здолала опір Харківської спортсменки з рахунком 10:0. В другій сутичці в напруженій боротьбі з рахунком 6:6 здобула перемогу над чемпіонкою Європи та призеркою чемпіонату світу, спортсменкою з Запоріжжя. У півфінальному поєдинку з рахунком 10:3 перемогла представницю  Одеської області. У фіналі наша спортсменка зустрілась з призеркою чемпіонатів Європи та світу, представницею Донецької області. Обидві спортсменки показали рівну красиву боротьбу, в поєдинку було проведено багато технічних дій, напруга не спадала до останньої секунди. Поєдинок закінчився з рахунком 6:6, але все ж таки в підсумку перемогу отримала донеччанка, а Марія здобула срібну нагороду.  Ця фінальна сутичка була визнана найкращою та найнапруженішою на цьому турнірі.

Її сестра Соломія боролася у ваговій категорії до 55 кг. Впевнено отримала перемоги над представницями Херсонської та Донецької областей. Але у фінальному поєдинку не змогла здолати опір більш досвідченої львівської  спортсменки і поступившись з рахунком 6:2. також в підсумку стала срібною призеркою.

За результатами змагань дівчата виконали норматив «Майстер спорту України».

Leave A Reply

Your email address will not be published.