Баскетбол: «Пролісок-2018» найвдаліше розпочали… наймолодші

0

Відкритий Кубок Чернівецької обласної організації ФСТ «Спартак» з баскетболу серед чоловіків «Пролісок-2018», який проводиться з ініціативи призерки Спартакіади народів СРСР, майстра спорту Валентини Анісімової і гостює у спортзалі педагогічного коледжу ЧНУ, найвдаліше розпочали досвідчений колектив «Олд Скул» та наймолодша команда «ЧОДЮСШ-StarLife».

Юні підопічні Геннадія Водовоза вже здивували було, коли пробились до фіналу дорослого Чемпіонату Чернівців 2017. Після того фіналу хлопці з «ЧОДЮСШ-StarLife» вже провели ще один сезон у ВЮБЛ, де вдалось увійти до фінальної частини змагань, де вони фінішували на 12-й позиції. І тепер знову дають бій старшим суперникам, вже у «Проліску».

Загалом, у звітному турнірі беруть участь 5 команд – крім названих «ЧОДЮСШ-StarLife» та «Олд Скул»,  також «Юінг і К» (де грає Сергій Опольський на прізвисько «Юінг»), «Ветеран» і ДЮСШ «Буревісник-Спартак».

Відкрили «Пролісок-2018» юна команда Водовоза «ЧОДЮСШ-StarLife» та «Ветеран». У складі першого колективу, як зазначає Чернівецька Обласна Федерація Баскетболу, виступають згадані учасники ВЮБЛ (2001 р.н.), а також декілька досвідчених виконавців з основної команди БК «StarLife» (перший за часів незалежності чернівецький майстер спорту з баскетболу Василь Федоряк та Ігор Федчук). У складі «Ветерана» на перших ролях – викладач ЧНУ Вадим Мужичок та знаний футболіст Роман Нестеренко (який в юності, як згадують фахівці, мав серйозні перспективи і у баскетболі, але обрав «гру мільйонів», а в баскетболі тепер пробує свої сили його син). У цьому матчі сильнішими виявились вихованці Водовоза.

У другому матчі ігрового дня «Олд Скул» – «Юінг і К» перші дві чверті виграли Опольський і Ко (14:11,14:7), але суперники з «Олд-Скул» зуміли переламати хід поєдинку. У складі переможців відзначимо Вадима Парпауца, а у складі «Юінг і К» запам’яталася гра Сергія Опольського та Андрія Бамбуляка.

Календар ігор:

18 квітня

«ЧОДЮСШ-StarLife» – «Ветеран» – 46:40 (23:13, 8:12, 4:5, 11:10)

«Олд Скул» – «Юінг і К» – 50:47

20 квітня (п’ятниця)

17.00 – ДЮСШ «Буревісник-Спартак» – «ЧОДЮСШ-StarLife» – перемогла друга команда з різницею в 4 очки

18.00 – «Ветеран» – «Олд Скул» – перемогла друга команда з різницею в 20 очок

Турнірне становище після 2-х турів: «Олд Скул» – 4 очки (2 гри), «ЧОДЮСШ-StarLife» – 4 (2), «Ветеран» – 2 (2), «Юінг і К» – 1 (1), ДЮСШ «Буревісник-Спартак» – 1 (1).

23 квітня (понеділок)

17.30 – ДЮСШ «Буревісник-Спартак» – «Олд Скул»

18.30 – «Юінг і К» – «Ветеран»

27 квітня (п’ятниця)

17.00 – ДЮСШ «Буревісник-Спартак» – «Юінг і К»

18.00 – «ЧОДЮСШ-StarLife» – «Олд Скул»

30 квітня (понеділок)

17.30 – «Юінг і К» – «ЧОДЮСШ-StarLife»

18.30 – «Ветеран» – ДЮСШ «Буревісник-Спартак»

***

Баскетбол: «Пролісок» у юнаків завершився, а у чоловіків попереду вирішальні ігри

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.