13 квітня – IV вечір боксу «Джентльмени в ринзі» (відео)

0

Четвертий вечір боксу «Джентльмени в ринзі» відбудеться 13.04.18 у нічному клубі «Egoist Palace». Початок – о 19:00.

Головним організатором цього цікавого боксерського дійства, яке стає деталі популярнішим, є тренер боксерського клубу «Колізей-Машзавод» Олександр Погодін. До нього можна звертатися з приводу квитків на це цікаве дійство (099 076-73-01).

Традиційно вже напередодні вечора боксу відбулась офіційна процедура зважування учасників – у ТРЦ «DEPOt center».

Чернівці, Запоріжжя, Тернопіль, Івано-Франківськ, Черкаси, Коломия – така географія учасників цього разу.

Онлайн-трансляція:

***

У першій парі виграв Сергій Сідлецький (Чернівці) 3:0. Друга пара. Павло Рудомьотов 3:0. 3 пара. Андрій Філіпчук Кіцмань – Денис Москалюк Чернівці – нічия. 4 пара. Валентин Собко – Назар Гринчук – нічия. 5 пара. Олександр Питель Тернопіль – Олексій Хащевой Чернівці – нічия. 6 пара. Степан Татарін Чернівецька – Сергій Лішук Хмельницький – 3:0. 7 пара (діти). Ігор Милинка Чернівці – Максим Мідько Тернопіль – нічия. 8 пара. Петро Каглійчук Івано-Франківськ – Ілля Сіньков Чернівці – 0:3. 9 пара. Андрій Селіверстов Токмак Запорізька – Вадим Лиховоля Чернівці – нічия. 10 пара. Андрій Мартинюк Коломия – В‘ячеслав Курдюков Токмак Запорізька – нічия. 

Кращий боксер вечора – МСМК зі стрільби з лука Валентин Собко;)

***
ФОТО:

***

Олександр Погодін: «В Чернівцях відбувся вже Четвертий вечір боксу «Джентльмени в ринзі». Це боксерське шоу, започатковане у лютому 2017 року, набирає обертів і популярності не тільки в місті та області, а й по всій Україні. Без сумнівів, «Джентльмени в ринзі» стали однією з візитівок спортивного життя Чернівців і сьогодні вже важко уявити серце Буковини без поєдинків «джентльменів».

Суттєво розширюється географія учасників чернівецького бокс-шоу. На «джентльменському» ринзі вже боксували представники Києва, Черкас, Хмельницького, Львова, Івано-Франківська, Коломиї та Молдови, а цього разу до них приєдналися гості з Тернополя та міста Токмак Запорізької області.

Всього протягом вечора численні глядачі побачили 10 двобоїв, в тому числі по одному поєдинку між юнаками та молоддю. І жоден із них не залишив шанувальників боксу байдужим! Так, цього разу судді винесли багато нічийних вердиктів, проте це свідчить про непоступливість спортсменів і бажання ні в якому разі не програти!

Цього разу в ролі почесного гостя на «Джентльменах в ринзі» виступив відомий буковинський боксер, найтитулованіший представник буковинського боксу, багаторазовий чемпіон України, триразовий призер чемпіонатів Європи в різних вікових категоріях, цьогорічний Чемпіон Європи з боксу серед чоловіків віком до 22 років, МСМС Степан Грекул, вихованець шипинецького ФСТ «Україна» (тренери Іван Собко і Андрій Грекул).

Не обійшлося й без численних сюрпризів і розиграшів для глядачів. Багато хто пішов того вечора додому з сертифікатами від спонсорів і партнерів заходу і це вже теж стало доброю традицією «Джентльменів в ринзі». Не оминули увагою і самих учасників: окрім призів, вони теж отримали сертифікати на знижки у багатьох закладах міста.

Кращим боксером вечора став представник «Колізея» Валентин Собко, який вже вдруге виходить на ринг і демонструє доволі непоганий рівень підготовки, а приз за волю до перемоги отримав ще один «колізеєвець» Денис Москалюк. Зауважимо, що обидвох боксерів було нагороджено спеціальними призами від відомого в усьому світі спортивного ювеліра Вячеслава Бульковського, який вже втретє стає партнером «Джентльменів в ринзі» і без якого такі вечори боксу були би не такими яскравими.

Традиційно вечір боксу «Джентльмени в ринзі» організували боксерський клуб «Колізей-Машзавод» і тренер клубу, відомий спортсмен і громадський діяч Олександр Погодін, який на сьогоднішній день є найпомітнішою та найактивнішою фігурою в буковинському боксі.

То ж чекаємо всіх шанувальників боксу іздорового образу життя на наступних вечорах боксу «Джентльмени в ринзі», а їх у цьому році в Чернівцях буде ще декілька. Впевнені, що вони не залишать вас байдужими і зроблять вас постійними відвідувачами цього спортивного шоу!»

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

ІІІ вечір боксу «Джентльмени в ринзі» (телеверсія, фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.