Як «Льодовий майданчик» відзначив 15-ліття (відео, фото)

0

Першого дня весни 2018 р. «Льодовий майданчик» відзначив своє перше 15-ліття.

З нагоди свята, як повідомляє кореспондент fakty.cv.ua, відвідувачі мали можливість безкоштовно покататися на ковзанах, подивитися гарні показові виступи вихованок школи фігурного катання «Аксель» (тренер – Інна Гринчук), взяти участь у розіграші призів і скуштувати ювілейного тортика (а повнолітні – і випити ювілейного шампанського).

«Льодовий майданчик» з’явився у Чернівцях як наслідок… мрійливості Павла Польового, який, побачивши за кордоном льодову арену, дуже-дуже захотів, щоби у рідному місті теж була ковзанка, щоби було де грати в хокей, займатися фігурним катанням і т.п. Батьки та кредитні ресурси допомогли цю мрію здійснити. З багатьма «владними примітками» (не будемо святкового дня про це), але «Льодовий майданчик» вже добрався до третього маленького ювілею;)

Святкове дійство вела дружина-красуня Павла Польового – Діана Польова (Корсун). А серед найактивніших «бігунків» на ювілеї була також вже знана і доволі публічна донька Польових – Глорія. Напередодні, 28.02.18, Діана Польова відзначила черговий день народження, з чим також продовжували вітати її (хто не встиг) і першого дня «морозної весни».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО:

***

Павло Польовий: «Льодовий майданчик» був, є і буде моєю власністю!

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.