«Нумо, дівчата!» 2018 в «олімпійській» школі в Чернівцях (відео, фото)

0

У чернівецькій ЗОШ №4 (в якій навчалась дворазова чемпіонка світу зі стрільби з лука, фіналістка Олімпійських ігор Тетяна Мунтян) у вівторок, 20.03.2018 р., провели спортивно-мистецьке свято «Нумо, дівчата!».

Ініціатором заходу виступила знана бігунка – майстер спорту Марія Руснак (Дашкевич), яка викладає в цій «олімпійській» школі фізвиховання. Її ініціативу підтримали керівництво навчального закладу та колеги, а також обласний центр «Спорт для всіх» та обласне відділення НОК України. Зірковий керівник відділення – чемпіон Європи (2005) та світу (2006) в приміщенні на дистанції 1500 м, кращий спортсмен України 2006 р., учасник трьох Олімпійських ігор Іван Гешко був почесним гостем свята. До журі увійшов ще один гість – голова обласного відділення Олімпійської академії України Юрій Ячнюк.

Змагались три команди, укомплектовані школярками, і збірна вчительок. Останні старались і приклад показати ученицям, і «не перестаратися». І зрештою посіли 2 місце. А переможницями стали представниці 8 класу.

Перша та друга команди отримали, крім медалей, ще й футболки від облцентру «Спорт для всіх» та відділення НОК України.

Як зазначив директор ЗОШ №4 Іван Ярославович Тивоняк, він не сумнівається, що з такими ініціативними вчителями, як Марія Руснак, цей захід точно буде традиційним.

Фото-підтримку надав чоловік Марії Оександрівни – чемпіон області з футболу Олександр Руснак.

Георгій Мазурашу, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

***

ВІДЕО:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.