Футзал: «Буковинську весну 2018» виграли дівчата з Полтави (відео, фото)

0

Восьмий раз у Чернівцях з нагоди Міжнародного жіночого дня проводять турнір з футзалі серед дівчат, в якому 5-6.03.18 взяли участь 3 команди з Буковини і гості з Полтави.

Після першого ігрового дня турнірне становище було таким, що у заключних матчах якраз вирішувалась доля спочатку «бронзи», а потім і першого місця.

У «бронзовому» двобої представниці ЧНУ здолали суперниць з «Колоса» (Глибока). А у «золотому» команда ДЮСШ ім. Олексія Бутовського, яка успішна виступаю у І-ій професійній лізі України, прогнозовано здолала представниць Буковинського державного медичного університету.

Одразу після завершення змагань відбулась церемонія нагородження, в  якій взяли участь, зокрема, помічник ректора БДМУ з питань іміджевої політики Алла Борисюк, керівник обласного відділення Комітету з фізичного виховання і спорту МОНУ Корнелій Жукотинський, заступник голови обласної федерації футболу, арбітр ФІФА Юрій Мосейчук, заступник голови обласної організації ФСТ «Колос» Дмитро Тівілік. Вела дійство «головна спортсменка» БДМУ Наталія Куліш.

Крім командних нагород (а трофеї дістались всім командам), окремо були відзначені кращі в кожній команді: Лілія Олексенко (Полтава), Оксана Одочук (БДМУ), Мар’яна Паламарюк (ЧНУ), Наталія Патраш (Глибока). Кращим гравцем турніру стала Тетяна Якимчук, якій вже не вперше доводиться змінювати амплуа і ставати на ворота.

Головний організатор турніру – БДМУ. А «мотор» змагань – Тетяна Пасько.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

***

***

***

***

На жіночому турнірі «Буковинська весна 2017» буковинки зіграють за 3 місце (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.