У футзальних баталіях кращий знову – син баскетбольного тренера (відео, фото)

0

У неділю, 25.02.18, у Чернівцях (ЗОШ №27) відбулась фінальна частина обласного етапу Всеукраїнської футзальної ліги серед юнаків 5 класів.

Після групового етапу до фінальної частини увійшли чотири переможці зональних змагань. 

В одному півфіналі, як повідомляє журналіст SportBuk.com, зійшлися дві команди, які беруть участь у дитячо-юнацькій футбольній лізі України – чернівчани та команда з Новодністровська. Представники обласного центру перемогли 4:2. В іншому півфіналі хлопці з Юрківців Заставнівського району обіграли представників Кам’янки Глибоцького району.

У «малому фіналі» новодністровці здолали суперників з Глибоччини. А у фіналі чернівчани впевнено перемогли команду з Юрківців.

Одразу після завершення фіналу відбулась церемонія нагородження, в якій взяли участь перший радник президента ФФУ, голова обласної федерації футболу Василь Орлецький, перший заступник голови обласної федерації Сергій Задорожняк, виконавчий директор обласної федерації Олександр Плахов, керівник обласного відділення Комітету фізичного виховання і спорту МОНУ Корнелій Жукотинський.

Окремими призами були відзначені і кращі за номінаціями. Цікаво, що кращим гравцем змагань, як і напередодні на Меморіалі Юрія Лєпєстова, знову був названий Олександр Гавлюк – син донедавна головного тренера БК «StarLife» В’ячеслава Гавлюка. Інтерв’ю із здібним юним футболістом дивіться нижче.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

***

ВІДЕО:

***

***

***

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.