«Буковина» зіграла успішно з резервістами «Шахтаря» (відео, фото)

0

У рамках підготовки до другої частини друголігової першості України з футболу чернівецька «Буковина» у суботу, 24.02.18, зіграла на штучному полі ФОК «Олімпія» з резервістами донецького «Шахтаря» – команда U-19, яку очолюють екс-наставники чернівчан Сергій Шищенко та Григорій Чурілов.

Початок матчу трішки затримався, бо не встигли зачистити поле. Зате якість покриття було доволі нормальним для гри.

Господарі швидко відкрили рахунок (Євген Немтінов). Гості більше володіли м’ячем. Могли відігратися до перерви, але не реалізували пенальті (воротар вгадав напрям польоту м’яча).

Зрівняли рахунок донеччани все-таки з пенальті, але у другому таймі. До слова, і підопічні Віктора Мглинця мали непогані нагоди збільшити рахунок, а потім і просто вийти вперед, але матч завершився унічию.

На матчі був присутній і директор Академії «Шахтаря» аргентинець Хорхе Оскар Раффо Хоффмейстер (Хорхе Раффо), 23.04.1965 р.н. Грав за «Бока Хуніорс», «Кільмес», «Уніон де Санта Фе», «Атлетіко Лос-Андес», «Депортіво Італьяно» (Аргентина), «Ендрахт Вервік» (Бельгія), «Сент-Омер» (Франція). Після ігрової кар’єри тренував аргентинські «Альміранте Браун» та «Атланту». У 2002-2008 рр. – генеральний директор Центру підготовки футболістів CEFAR (Ель-Паломар, Буенос-Айрес). З 2006-го очолював Академію «Барселони» в Аргентині. З 2011 до 2017 рр. – спортивний директор Академії «Бока Хуніорс».

Хорхе Раффо, на прохання Григорія Чурілова, виступив на семінарі слухачів тренерських курсів при обласній федерації футболу, до якого змогли долучитися і інші охочі фахівці. Було цікаво, як зазначили  чернівецькі футбольні тренери (детальніше про це – згодом). 

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

На вістрі атаки – Андрій Шишигін

***

ВІДЕО:

***

***

***

Тепла зустріч резервістів «Шахтаря» у «Маленькому Парижі» (відео, фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.