Чемпіон світу тренувався у Чернівцях… на городі (відео)

0

«Новоспечений» чемпіон світу зі стрільби з лука в приміщенні серед юніорів Іван Кожокарь у п’ятницю, 23.02.18, відповів на запитання місцевих журналістів.

У незвичній прес-конференції, яка відбулась… у підвалі, тобто у підвальній базі, де тренується і новий чемпіон, взяли участь також його наставники – Заслужений тренер України Олег Осипенко (тренер національної збірної) і Дмитро Чеботаренко та керівник міського спорту Дмитро Макаренко.

Іван Кожокарь (10.01.2000, Чернівці, «Спартак», ШВСМ, Олег Осипенко, Дмитро Чеботаренко, офіційний партнер – житловий комплекс «Водограй») розповів про свій шлях у спорті – від початку занять до перемоги на чемпіонаті світу серед юніорів.

Олег Осипенко розповів про реалії українського спорту. Наприклад, мало хто знав, що його група, лідером якої є зіркова Лідія Січенікова-Косташ (нещодавно народила первістка, тому тимчасово не виступає), до резонансної підготовки до Олімпійських ігор на сільському стадіоні у сусідньому Сторожинецького району (замість нормального лукодрому), тренувалась… навіть на городі у МСМК, призерки юніорського чемпіонату світу зі стрільби з лука Ірини Семенової (дівоче прізвище – Максимова). Також Олег Геннадійович звернув увагу на мізерні зарплати простих тренерів, через що дуже складно поповнювати ряди фахівців, омолоджувати тренерський склад, а також на інші проблеми.

Повне відео прес-конференції дивіться нижче:

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

Чернівецький лучник здобув дві медалі на чемпіонаті світу 2018 (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.