26 січня 2018 у Чернівцях – вирішальні матчі турніру пам’яті Героїв АТО

0

У п’ятницю, 26.01.2018 р., у Чернівцях (ФОК «Олімпія») відбудуться матчі топ-4 обласного турніру з футзалу пам’яті Героїв АТО серед юнаків віком до 15-ти років.

Ці змагання проводяться спільними зусиллями буковинською поліцією, обласною федерацією футболу та обласним відділенням комітету фізичного виховання і спорту МОНУ.

Після попереднього етапу до фінальної частини, як повідомив SportBuk.com заступник голови обласної федерації футболу Сергій Задорожняк, увійшли переможці чотирьох зон – Заставнівський, Глибоцький, Хотинський та Сторожинецький райони.

Відкриття фінальної частини – об 11:00. Далі – два півфінали та матчі за призові місця.

У півфіналі, як повідомив SportBuk.com Микола Лях, зустрічаються:

Глибоцький район – Заставнівський район

Хотинський район – Сторожинецький район.

Ось інформація від Відділу комунікації ГУНП в Чернівецькій області про фінальну частина змагань в рамках всеукраїнського турніру з футзалу «FOOTBALL FOR KIDS» серед дітей, віком 13-15 років. 

За перемогу боролися команди Сторожинецького, Глибоцького, Заставнівського та Хотинського районів.

Зі слів начальника сектору ювенальної превенції ГУНП в Чернівецькій області Миколи Басараба, метою цих змагань є залучення до змістовного дозвілля, насамперед, дітей, уразливих категорій: малозабезпечених, котрі перебувають у конфлікті з законом, сімей учасників АТО, яким не вистачає батьківської турботи й піклування чи які з різних причин потребують додаткового догляду та підтримки.

Гра була напружена та хвилююча. Лідер визначився в серії пенальті. Переможцем змагань стала команда Заставнівського району. Друге місце виборола команда  Сторожинецького району, третє – Глибоцького району, а четверте місце посіла команда Хотинського району.

Всі учасники отримали від організаторів кубки, медалі та грамоти. Команда-переможець представлятиме область у західноукраїнському етапі змагань.

Поліція Буковини дякує усім організаторам турніру, спонсорам та просто небайдужим громадянам за підтримку дітей, котрим так необхідна увага дорослих.

Фото можна переглянути тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.