У Відкритому Чемпіонаті Чернівців з футзалу – “світ навиворіт”!

0

Другий тур цьогорічного Відкритого Чемпіонату Чернівців з футзалу, який проходив у ФОК «Олімпія» в суботу, 9 грудня, можна сказати, перевернув «світ навиворіт»!

Напевно, відбулася найгучніша футзальна буковинська сенсація, і це, скоріш за все, стосується не тільки цього року! «Зіркова», укомплектована потужними гравцями «Волока» – віце-чемпіон області з футболу, володар Суперкубку області, переможець турніру пам’яті Костіва і Пукая з міні-футболу і, без сумнівів, один із фаворитів нинішнього чемпіонату з футзалу – програла скромній «Роші», яка «зірок з неба» точно не хапає! І програла по ділу!!!

Матч виявився цікавим на події та яскравим для шанувальників футзалу, яких того вечора в «Олімпії» зібралося немало. Напередодні «Роша» підсилила склад трійкою досвідчених гравців, хоча слід відмітити, що один із них – Денис Зайчиковський – випав з обойми доволі швидко – через видалення вже у першому таймі. А от дует Хандій-Гордей свою справу зробив: перший тайм закінчився мінімальною перемогою «Роші» 1:0. У другому таймі команда Андрія Хабайла впевнено довела гру до другої перемоги поспіль у сезоні, і не останню роль у цій справі зіграв воротар «Роші» Олександр Пікарчук, який «витягнув» кілька дуже непростих м’ячів від Маковійчука і Ко.

Кінцевий результат гри – 3:1 на користь «Роші», повний «переворот свідомості» в буковинському футзалі і сюжет чемпіонату отримав свою велику інтригу. Скромна чернівецька команда, схоже, замахнулася як мінімум на медалі, але попереду ще маємо 9 турів, тому наперед загадувати не будемо…

Впевненою ходою перемог ідуть діючий чемпіон міста «Урожай» і срібний призер минулорічної першості «Лідер». Урожаївці просто розтрощили у другому турі «Чернівецький рятувальник» із рахунком 12:2 і на даний момент мають найбільшу кількість забитих у чемпіонаті м`ячів – 18. Натомість, рятувальники якраз найбільше за всіх пропустили – 17 – і виглядають поки що доволі невпевнено…

Чернівецький «Лідер» поки що забиває небагато, проте демонструє, як і завжди, цікаву, видовищну гру. Цього разу під прес «лідерів» попали дебютанти – «М`ясо Буковини», які поступилися «каратистам» 1:3, хоча теж виглядали дуже непогано.

Дивує своєю грою і такою собі «результатною стабільністю» чернівецька «Корона». Вдруге поспіль (!!!) команда грає внічию 4:4, що, погодьтеся, буває нечасто) Схоже, зміна складу гравців дається взнаки, тому лишається сподіватися, що результат у «Корони» теж згодом прийде… А от шилівська «Дружба», з якою і грали цього туру «шоколадні», здобуває таким чином перше очко в чемпіонаті.

Розчаровує своїх прихильників цього сезону «БукФам-БДМУ». Після минулорічних «бронзових» медалей команда на старті нового чемпіонату програє двічи поспіль (і теж з однаковим рахунком!) і поразка 2:3 від «Зарінка-Дрім-Тіма», схоже, викреслює «медиків» із числа претендентів на нагороди, хоча, впевнений, «БукФам» ще побореться за свою репутацію.

Ну й, нарешті, «Бест-Біла» розгромила «Стальнівці» з рахунком 8:3, чим реабілітувалася за стартову поразку від земляків, а от стальнівчани, нажаль, ніяк не можуть знайти свою гру в новом сезоні й перебувають наразі на дні турнірної таблиці турніру.

Отже, маємо   у ІІ турі Чемпіонату Чернівців наступні результати:

«Урожай» – «Чернівецький рятувальник» – 12:2, СК «Лідер» – «М`ясо Буковини» – 3:1, «Зарінок-Дрім-Тім» – «БукФам-БДМУ» – 3:2, «Дружба» – «Корона» – 4:4, ФК «Волока» – ФСК «Роша» – 1:3, «Бест-Біла» – ФК «Стальнівці» – 8:3

Турнірна таблиця після двох турів виглядає наступним чином:

  1. «Урожай» – 6 (18-5)
  2. ФСК «Роша» – 6 (7-4)
  3. СК «Лідер» – 6 (6-3)
  4. «Зарінок-Дрім-Тім» – 4 (7-6)
  5. ФК «Волока» – 3 (5-3)
  6. «Бест-Біла» – 3 (11-9)
  7. «М`ясо Буковини» – 3 (6-5)
  8. «Корона» – 2 (8-8)
  9. «Дружба» – 1 (7-8)
  10. «БукФам-БДМУ» – 0 (4-6)
  11. ФК «Стальнівці» – 0 (3-12)
  12. «Чернівецький рятувальник» – 0 (4-17)

АЛЬБЕРТ КОМАРІ, спеціально для sportbuk.com

***

Відео і фото – тут:

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.