Столичний майстер-клас з чирлідингу у Чернівцях (відео, фото)

0

У середу, 13.12.17, у чернівецькій ЗОШ №31 відбувся семінар з практичними заняттями (майстер-клас) з чирлідингу, ведучим якого був гість з Києва – президент Федерації чирлідингу і чірспорта України Андрій Анатолійович Боляк.

Ініціатором проведення цього заходу виступив Петро Сергійович Старовойт (завідувач науково-методичного центру виховної роботи та позашкільної освіти Інституту післядипломної педагогічної освіти в Чернівецькій області), чию ініціативу вдало підтримав відповідальний за фізкультурно-спортивний напрям у міському управлінні освіти Володимир Васильович Цуркан, який теж вважає чирлідинг дуже цікавим, корисним і перспективним заняттям для школярів.

На семінар були запрошені вчителі фізвиховання місцевих загальноосвітніх навчальних закладів міста та інші зацікавлені особи, які мали можливість отримати і теоретичні знання і, що особливо цінно, практичний майстер-клас від керівника Федерації чирлідингу і чірспорта України.

У Чернівцях вже є певні традиції у розвитку груп підтримки. Свого часу «Максимум» називали однією з кращих груп підтримки вищої баскетбольної ліги України (коли там виступала «Стріба»). Останнім часом вдало в цей рух вписалась Авторська школа танців «TAIS» (яка базується на «Льодовому майданчику»). Проводяться і фестивалі та показові виступи з чирлідингу (спільними зусиллями міського управління освіти, облцентру «Спорт для всіх» та обласного відділення НОК України). І цей практичний захід, на думку організаторів, може і має дати новий поштовх розвитку чирлідингу в Чернівцях.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Фото: Легка еротика від «RED FOXES» на Кубку України з боксу в Чернівцях (нові фото)

***

Фото: Легка еротика від «RED FOXES» на Кубку України з боксу в Чернівцях (нові фото)

***

Відео: Сексапильні «ReD Foxes» подарували Євро-2012 хітову пісню

***

В контексті:

Чирлідинг увійшов до шкільної програми з фізичного виховання

7 червня 2017 року Міністерство освіти і науки України затвердило нову програму з фізичного виховання для школярів 5-9 класів.

До програми включено варіативний модуль «Чирлідинг». Ця важлива перемога федерації з розвитку нашого виду спорту, відкрила нові перспективи занять чирлідингом для шкільної молоді.

Джерело: cheerleading.org.ua

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.