Кубок Ліги аматорів 2017 розіграли «безмедальні» команди (відео, фото)

0

У вирішальному поєдинку Кубку Ліги аматорів з футболу 2017 зійшлися не команди з числа призерів чемпіонату.

Більше того, фіналістів навіть немає у турнірній таблиці чемпіонату Ліги аматорів 2017 р. Зате переважна більшість гравців команд, які розіграли головний трофей, можна сказати, – «старожили» Ліги аматорів, яка розпочиналась як Дворова ліга (за підтримки облцентру «Спорт для всіх»).

Фінальний матч зіграли на майданчику з штучним покриттям у студмістечку ЧНУ, який свого часу був облаштований спільними зусиллями молодьспортуправління та університету.

Перший тайм завершився з мінімальною перевагою фаворита – «Сокола». До перерви і гравці «Цецино» мали нагоди для взяття воріт. Хоча перевага була на боці «соколят».

Але вже до середини другого тайму «Сокіл» збільшив перевагу в рахунку до комфортного. Хоча крапку в інтризі ще рано було ставити. Забивши «гол престижу» (1:4), цецинці вже в наступній атаці «зобов’язані» були скоротити ще на один м’яч відставання в рахунку, але знову фортуна від них відвернулась…

Після завершення фіналу відбулась церемонія нагородження переможців та фіналістів Кубку Ліги аматорів. Крім командних нагород (від Оргкомітету змагань), кращі за номінаціями отримали презенти від облцентру «Спорт для всіх».

Далі вручили медалі та переможний Кубок головним героям чемпіонату Ліги аматорів 2017. Щоправда, садгірців на нагородженні не було, тож нагороди отримали лише перша і друга команди – «Проспект» і «Янгл Лайф».

Команди-фіналісти Кубку Ліги аматорів отримали б/у форму команди німецької Ландесліги «SV 09 Arnstadt», яку чернівецький легіонер цього клубу Олександр Білоус зібрав у одноклубників і за допомогою волонтерки Юліани Маркізан передав у рідні Чернівці, де тепер її через облцентр «Спорт для всіх» передає шкільним та аматорським командам, які найбільше потребують.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

***

***

***

Чемпіонат Ліги аматорів Чернівців 2017

1 Проспект – 37 очок

2 Янгл Лайф – 24

3 Карпати Садгора – 21

4 ХФК Єдинство – 20

5 Янг Бойз – 19

6 Торнадо Сіті – 16

7 Dark Cats – 11

8 ДФТ – 6

Всі результати можна дивитися тут:

***

Ліга аматорів 2016 залишила «на закуску» фінальний матч (фото)

***

«Веселі старти» з «німецьким підтекстом» у чернівецькій школі №20 (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.