Відомі всі чвертьфінальні пари Буковинської Ліги чемпіонів 2017

0

Інтрига на фініші групового етапу Ліги чемпіонів районів Чернівецької області 2017 зберігалась лише в одній групі, і те умовна, адже аби щось змінилось, мало би статися практично диво.

 

Дива не сталось, «Берегомет» не переміг вдома «Рукшин» 5:0 або більше, аби обігнати в турнірній таблиці, навіть навпаки – поступився, тож хотинська команда впевнено проходить до наступного етапу з «міцного» другого місця в підгрупі.

На жаль, у заключному турі групового етапу з 6-ти матчів відбулось лише 2. Команди, які не мали турнірних перспектив, вирішили не їхати на виїзд, тобто зекономити кошти і час. Наскільки це правильно, складно сказати. Але такі реалії – коли команди втрачають турнірну мотивацію, нерідко стаються неявки… Звісно, якби у нас на місцевих іграх було реально багато вболівальників, напевно, і неявок було б менше, бо представники команд і самі футболісти, можливо, вважали би і на повагу до публіки. Не кажучи вже про те, якби вхід на матчі був платним (як розказує екс-гравець «Буковини» Олександр Білоус, який грає в Німеччині фактично в аматорському клубі, там навіть на такому рівні матчі стають помітним святом з великою кількістю глядачів, які платять за вхід, плюс «торгівці» відраховують команді за право там продавати ті «баварські сосиски»  і т.п., там інше футбольне життя і інше життя людей в цілому…). Але це тема непроста, поки що «маємо те, що маємо» – і в житті країни, і у футбольному житті…

Далі має бути ще цікавіше, адже Буковинська Ліга чемпіонів вступає в етап плей-оф, де гратимуть вже «на виліт».

Як повідомив SportBuk.com заступник голови обласної федерації футболу Сергій Задорожняк, у заключному турі групового етапу зафіксовано наступні результати:

VI тур 13-14 вересня

«А» 13.09 ФК «Волока» – ФК «Неполоківці» – 0:2

«В» 13.09 ФК «Тереблече»- «Дністер» (с.Кормань) – +:-                                                

«В» 13.09 ФК «Берегомет»- ФК «Рукшин» – 1:2                                                             

«С» 14.09 «Купка»- «Карапчів» – +:-

«С» 14.09 ФК «Магала»- ФК «Перківці» – +:-

«D» 14.09 ФК «Ст.Вовчинець»- ФК «Товтри» – +:-

Усі результати, турнірну таблицю та календар ігор можна подивитися тут:

***

Футбол: Ліга чемпіонів Чернівецької області 2017 р. (календар, результати)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.