У «Буковині» змінився головний тренер, Крафт подав у відставку

0

Кадрові зміни у футбольному клубі «Буковина» – директор футбольної школи міськспортуправління, який тимчасово виконував обов’язки головного тренера, Юрій Крафт подав у відставку, його замінить екс-наставник команди Віктор Мглинець.

Юрій Рудольфович очолив команду в черговий супер кризовий період, коли «Буковина» залишилась без тренерів і без партнерів (фінансової підтримки). Його, як директора ДЮСШ, так попросили, що він не міг відмовити. Своє завдання Крафт виконав – зібрав таку команду, яку можна було в цих умовах, і розпочав сезон у ІІ лізі. Йому допомагав Віталій Куниця. 

Юрій Крафт написав заяву на звільнення з цієї на даний час громадської посади раніше, а розглянули його керівники клубу (у т.ч. Сергій Гринюк, який декілька років був президентом клубу і вже оголосив, що йде з цієї посади, але юридично ще є керманичем ФСК «Буковина») 22.08.2017 р. Вирішили, що Крафта на тренерському містку замінить зірковий буковинський футболіст Віктор Мглинець, який вже був головним тренером «Буковини», а також свого часу успішно тренував футзальний «Меркурій» (вигравали І лігу України).

До виконання обов’язків у «Буковині» Віктор Іванович має приступити 24 серпня.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

***

***

Мглинець подав у відставку, «Буковина» продовжує боротьбу

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.