Буковинський футболіст: «Мама сказала – якщо підпишу контракт з «Анжі», більше не буду її сином»

0

Добрячу порцію некоректностей «вилили на голову» футболіста з Кельменців Юрія Ткачука, який грав за «Металіст», в Іспанії, виступав у складі юніорської збірної України, а тепер перебуває на контракті у «Карпатах» (Львів) і вів переговори з російським клубом «Анжі» (Махачкала).

Накинулись на буковинського футболіста, як зазначено на fakty.cv.ua, в коментарях до інформації із заголовком “Юрий Ткачук: «Для меня футбол вне политики, но мама сказала – если подпишу контракт с «Анжи», больше не буду ее сыном».

Півзахисник «Карпат» Юрій Ткачук в інтерв’ю Tribuna.com розповів, чому він не перейшов в «Еркулес» і «Анжи».

«Приїхав на перегляд в «Еркулес »- вже через кілька днів сказали, що хочуть підписувати контракт. Сіли обговорювати умови. Пропонують одні гроші, ми погоджуємося, але хочемо контракт на рік.

Вони пропонують на два роки без підвищення зарплати на другий сезон. На наступний день ми погоджуємося, але вони зменшують зарплату на 500 євро. Що це за справи такі? Зазвичай, коли хочуть футболіста, то навпаки гравець торгується і може вибити собі хороші умови.

Ми сказали, що це все фігня – треба їхати. Тоді вони погодилися на попередні умови, але якщо я не отримаю необхідні документи за місяць, то платити не будуть. Як це так? Я тренуюся, ризикую своїм здоров’ям. Тому я розвернувся і поїхав в «Анжі».

Для мене футбол поза політикою, але ось для моєї сім’ї – немає. Мама сказала, що якщо підпишу контракт з «Анжі», то більше не буду її сином і вона знати мене не хоче. Тому я пробув там всього 3-4 дня», – сказав Ткачук.

***

***

Буковинці Ткачук та Немтінов готуються до Чемпіонату світу з футболу (+коментар)

***

Буковинець Ткачук: Я грав за «Металіст», а стіни були обклеєні плакатами «Динамо»

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.