«Маленький Париж» відзначив ювілей футбольним дійством з «VIP-бомбою» (фото)

0

Дитячий турнір з міні-футболу Кубок «Маленького Парижу» приурочили 14.07.17 5-річчю відкриття міні-стадіону в комплексі «Маленький Париж» (власник – Йосип Віцнудель).

Головний трофей, відповідні медалі та великий «тематичний» торт від «Маленького Парижу» у фіналі розіграли «Спарта» (Чернівці) та «Форвард» (Герца). Цей матч був дуже напруженим і завершився мінімальною перемогою «Спарти» – 1:0.

У поєдинку за 3 місце «Буковина-1» (тренер – Степан Маковійчук) обіграла «Буковину-2» (тренер – Сергій Гамаль).

Кубок та медалі дістались і четвертій команді. А отримали нагороди герої змагань з рук безпрецедентної «команди VIP-гостей». У церемонії нагородження взяли участь, зокрема, президент Федерації футболу України Андрій Павелко, його перший заступник Вадим Костюченко, голова ОДА Олександр Фищук, перший заступник голови облради Інга Маковецька, Чернівецький міський голова Олексій Каспрук та інші поважні гості.

Андрій Павелко завітав на Буковину, передусім, як голова бюджетного комітету Верховної Ради України. Після нагородження юних футболістів Андрій Васильович взяв участь у виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань бюджету в історичному центральному корпусі Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

У суботу Андрій Павелко має побувати ще у Новодністровську, а після обіду запланований його відліт назад до столиці.

Довідки з приводу оренди майданчика для тренувань і проведення змагань: (050) 338-04-18.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

***

Фінал Кубку Буковини з міні-футболу 2017 «Ra-Dent» – «Шишківці» (відео)

***

Гунчак і Ко здобули ще один трофей

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.