Буковинці – у боротьбі за медалі Чемпіонату світу серед медиків! (відео, фото)

0

Двоє буковинців успішно представляють Україну на Чемпіонаті світу серед медиків 2017 р., який цього року гостює в Австрії (Леоганг).

 

В молодшій команді (номінація MORELL CUP, грали 2 тайми по 40 хв.) до складу збірної медиків України увійшов чернівчанин Віталій Буздуган, який  відомий за виступами, зокрема, у складі «Бульвара» (сенсаційні фіналісти Кубку Чернівців), «БукФАМ», а серед ветеранів +45 р. (VOGEL CUP, грали 2 тайми по 30 хв.) за Україну грає вижничанин Олег Голобуцький, який успішно захищає і кольори команди ветеранів Буковини.

На груповому етапі старші ветерани виграли свою підгрупу С, у чвертьфіналі впевнено обіграли Великобританію (4:1), а у півфіналі поступились росіянам (3:5). У матчі за 3 місце суперник України – Угорщина. У фіналі – Росія – Литва.

«Основна» команда з групи вийшла з другого місця. На цьому етапі Буздуган і Ко обіграли Корею (5:0), поступились 1:2 Швеції (за яку грав і Olof Guterstam, який у 2012 році допоміг свої команді «Броммапойкарне» вийти до вищого дивізіону і був залучений до збірної Швеції!), виграли у Канади (2:1).

У чвертьфіналі українці здолали команду Каталонії (1:0) і з таким же рахунком несподівано, або навіть сенсаційно, перемогли у півфіналі Швецію і здобули путівку до фіналу! У вирішальному поєдинку суперник України – Чехія. Бронзу розігрують Узбекистан та Швеція.

У коментарі SportBuk.com Віталій Буздуган зазначив, що молодша команда дуже вболівала за ветеранів і вірили, що саме Голобуцький і Ко прорвуться до фіналу. Але у півфіналі гра не пішла, як кажуть.

Ще Віталій зазначає, що там неймовірно гарно, і що поля чудові:) А ще вдалося зафіксувати блискавку під час матчу – вражає!

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

У фіналі MORELL CUP Буздуган і Ко поступились чехам 0:3 (матч за 3 місце виграли шведи – 2:0). У VOGEL CUP Голобуцький і Ко виграли матч за 3 місце у Угорщини 6:4 (у фіналі росіяни обіграли 5:0 литовців).

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

***

Відео MORELL CUP 

***

***

***

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.