Рукопашний бій: Чернівчани відзначились на Кубку Президента 2017 (відео)

0

І в особистому заліку, і за підсумками командної боротьби піднялися на п’єдестал пошани чернівецькі рукопашники на Кубку Президента України, який відбувся 3.06.17 у столичному Палаці спорту.

 

Вихованці чернівецької школи рукопашного бою на звітних всеукраїнських змаганнях представляли Державну прикордонну службу України, яка була укомплектована переважно буковинцями.

В індивідуальній номінації Анатолій Жураківський переміг у категорії 70 кг, Степан Кордяк став срібним призером у категорії 65 кг, а Сергій Раков замкнув трійку призерів у категорії 85 кг.

У командному заліку перемогу святкували представники Управління державної охорони. Нацгвардія та Державна прикордонна служба України набрали однакову кількість очок, але нацгвардійці завдяки додатковим показникам (два перших місця особистих) розташувались на другій позиції, а прикордонники – на третій.

Перед звітним турніром команда прикордонників провела навчально-тренувальний збір у комплексі «Мигово» на Вижниччині (готельно-розважальний комплекс «Карпатська вежа»). Відповідальні за підготовку – інструктори ДПСУ Іван Штефюк і Руслан Адамович та підполковник  та Татарін Олександр Васильович.

SportBuk.com

***

***

***

***

***

***

Буковинські прикордонники на Кубку Президента 2015 вибороли «головні гільзи»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.