Ветерани “Буковини” та журналісти зіграли матч пам’яті Сергія Батюка

0

У суботу, 6.05.17, ветерани “Буковини” та команда журналістів “Преса-ТБ” зіграли товариський матч з міні-футболу пам’яті Заслуженого журналіста України, багаторічного прес-аташе чернівецького клубу, відомого телерепортера та футбольного коментатора Сергія Батюка.

Цього дня Сергію Михайловичу виповнився би 61 рік…
Матч пам’яті відбувся на майданчику комплексу “Маленький Париж”, який люб’язно надав Йосип Віцнудель.
Гра завершилась перемогою ветеранів “Буковини” – 7:2.

Миулого року аналогічний поєдинок виграли журналісти.
Заісно, результат у даному разі не відіграє велику роль. Проте слід зауважити, що цього разу рахунок теж міг бути інакшим. Наприклад, за рахунку 1:2, гравець команди “Преса-ТБ” Віталій Ружецький не реалізував супер момент (удар з близької відстані після відбитого воротарем м’яча перед собою, кут був гоструватий, але, як зазначає сам Віталій, треба було таки “запхнути”). За рахунку 1:3 арбітр не вилучив гравця команди ветеранів за гру рукою у власному штрафному майданчику (ще й пенальті не реалізували).

Перед матчем учасники та організатори відвідали могилу Сергія Батюка…

Керівники обласної та міської федерацій футболу Василь Орлецький та Сергій Задорожняк, директор ФОК “Олімпія” Євген Дзівідзінський, власник комплексу “Маленький Париж” Йосип Віцнудель намітили провести цього року і турнір пам’яті Сергія Батюка, а зібрані благодійні внески спрямувати на виготовлення пам’ятника…

SportBuk.com

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.