9 травня у Чернівцях за волей-нагороди боротиметься гравець Прибалтійської ліги

0

У вівторок, 9.05.17, у ФОК «Олімпія» відбудуться вирішальні матчі чемпіонату Чернівецької області з волейболу серед чоловічих команд.

 

У цих волейбольних баталіях візьмуть участь багато відомих буковинських гравців, у т.ч. новосельчанин Олександр Буздуган, який минулого року перейшов з ВК «Барком-Кожани» (Львів) до бронзового призера Прибалтійської ліги – латвійського «Ozolnieki».

Удома Сашко, звісно, розраховував зіграти у фіналі, але у півфіналі його команда із Строїнців Новоселицького району поступилась представникам Вижниччини – ВК «Лісівник-Карапчів» – 1:3. У складі вижничан «погоду робили» екс-капітан «Будівельника» Олег Шелест, екс-«будівельники» Олег Гавалешко, Юрій Статник, гравець вищої ліги («Колос-Роднічок») Олег Чекан. Представники Новоселиччини, за яких пасував тренер ВК «Колос-Роднічок» В’ячеслав Гриньов-Лозовинський, як правило, вели в рахунку в кожній партії, але потім суперники перехолювали ініціативу і доводили справу до перемоги.

В іншому півфіналі першоліговий ВК «Данківці» (Хотинський район) сюрпризно програв першу партію команді Чернівецького національного університету на чолі з Юрієм Тесліцьким, але потім переломив хід поєдинку і виграв 3:1.

Отож, у вівторок, як повідомив SportBuk.com голова обласної федерації Іван Васкан, в «Олімпії» будуть розіграні нагороди чемпіонату області.

11:30. За 3 місце. Строїнці (Новоселицький район) – ЧНУ (Чернівці) 3:0.

13:00. Фінал. Лісівник-Карапчів (Вижницький район) – ВК «Данківці» (Хотинський район) – 3:1

***

Волейбол: Новосельчанин Буздуган гратиме у Прибалтійській лізі

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.