Успіхи буковинців на змаганнях з рукопашного бою та панкратіону (відео, фото)

0

Одне командне та шість особистих нагород здобули представники Буковини на чемпіонаті України з рукопашного бою 2017 в Києві, в якому взяли участь понад 200 учасників.

 

Переможцями у дозованому контакті стали Назар Луцків (65 кг) та Анатолій Жураківський (70 кг), срібними призерами – Антон Чобан (90 кг), Іван Адажій (90 кг), бронзовими – Іван Гушуляк (90 кг) та Василь Гуцул (+ 90 кг). Антон Чобан тренується під керівництвом Сергія Ракова, інші призери – вихованці Іван Штефюка та Руслана Адамовича.

У командному заліку команда Чернівецької області «Чорна сотня» розташуувалась на третій позиції, пропустивши вперед лише суперників з Києва та Дніпра.

Як повідомив SportBuk.com заслужений тренер України Іван Штефюк, на звітних змаганнях відбирали збірну для участі у чемпіонаті Європи 2017, який відбудеться у жовтні в Угорщині.

А 24-27.04.17 Чернівці приймають у ФОК «Олімпія» чемпіонат України з універсального бою.

Чернівецька обласна федерація рукопашного бою дякує за постійну підтримку ГО «Золоті Леви Чорної Сотні».

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

***

Титулований рукопашник і унібоєць Михайло Головач відзначився на Кубку міністра внутрішніх справ України з панкратіону серед силових структур, де він став срібним призером і особисто (84 кг), і в команді (у складі збірної прикордонників).

Ось звіт про ці змагання:

З 5 по 7 квітня у Києві в Будинку фізичної культури та спорту МВС  був проведений Кубок Міністра внутрішніх справ України з панкратіону – відродженого давнього олімпійського виду єдиноборства.

До складу учасників змагань увійшли шість команд – представники Державної прикордонної служби, Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної міграційної служби та команда вищих навчальних закладів МВС України. Всього до змагань було допущено 109 бійців, які змагалися у 8-ми вагових категоріях.

Варто зазначити, що на площадках Будинку спорту розгорілися справжні спортивні битви. У командному заліку перше місце посіла збірна команди Національної гвардії. Друге місце у запеклій боротьбі здобули спортсмени Державної прикордонної служби та третє – посіла команда Національної поліції.

В особистому заліку 1 призове місце дісталося майору Репкову (Луцький загін), 2 місце – здобув солдат Головач (Чернівецький загін) та 3 місця отримали сержанти Мельников (Чернігівський загін), Луцьків (Чернівецький загін)  та Кузьма (Національна академія ДПСУ).

Під час церемонії нагородження, яка відбулася учора, 7 квітня, переможців привітав Державний секретар Міністерства внутрішніх справ Олексій Тахтай. «У цьому залі зібралися ті, що прагнуть перемогти, хто кожного дня забезпечує збереження безпеки наших громадян», – наголосив він.

Голова Громадської Ради МВС Володимир Мартиненко також привітав переможців та подякував за яскравий турнір. Він підкреслив, що попереду на спортсменів чекають нові перемоги на світовій арені.

Джерело: dpsu.gov.ua

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.