Чернівчанка виграла «Spartan Race 2017» у Мюнхені (фото)

0

Колишня тенісистка з Чернівців тепер підкорює нові й нові висоти в екстремальних забігах на кшталт «Гонки Нації», які стрімко набирають популярність. Тепер Катерина Сербенюк відзначилась на «Spartan Race» 8.04.17 у Мюнхені (Німеччина).

 

Тріумфальному виступу в Мюнхені передували не дуже приємні для нашої спортсменки моменти. Річ у тім, що Катерина Сербенюк заявилась на «Spartan Race 2017» пізніше визначеного для елітних спортсменів терміну і опинилась у забігу любителів. Уладнати цю ситуацію пробував з Чернівців батько – у минулому хороший дзюдоїст Ігор Сербенюк. Хоча, зрозуміло, легше було розібратися з організаційною проблемою на місці, що й зробила сама Катерина. Достатньо було чернівчанці звернути увагу організаторів, що на Євро-2016 з екстремального бігу з перешкодами в Голландії була дев’ятою (!), і її перемістили в елітний забіг. Екстремальні змагання на +5 км з перешкодами Катерина Сербенюк блискуче виграла, підтвердивши свій високий клас.

Цікаво, що Катерина примудряється поєднувати виснажливі тренування та успішні виступи на змаганнях з відповідальною роботою кардіологом у відомому столичному інституті кардіології імені М. Стражеско.

Катерина Сербенюк, як сама згадує, має в активі такі успіхи на «Гонках Нації»:Гонка Нації Київ 2015 рік, забіг Сили Еліт – 1 місце; 
Snow Race Буковель 2016 рік – 1 місце; 
Гонка Нації Пирогово мототрек, забіг Сили Еліт – 2 місце; 
Гонка Нації Харків – 1 місце; 
Гонка Нації Одеса (Тилігул), забіг Сили Еліт – 1 місце; 
Гонка нації Київ (ВДНХ), забіг Сили Еліт – 1 місце.

Також у 2016 р., як зазначив батько спортсменки Ігор Сербенюк, вона була 5-ою на «Спартанській гонці» у Катовіце.

А ще, як пише Катерина на своїй сторінці у Facebook, влітку 2016 вона захопилась трейлом і з першого ж старту в цій дисципліні виборола 1 місце на 20 км «Bukovel Endurance Trail».

Так тримати!

Батько нашої героїні Ігор Сербенюк свого часу успішно виступав на республіканському рівні у змаганнях з дзюдо, вигравав першість Центральної ради «Спартак», виконав норматив майстра спорту з дзюдо. Пізніше певний час був тренером з вільної боротьби у ДЮСШ №2.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (натиснути на фото):

***

Першим з успіхом у Мюнхені Катерину Сербенюк публічно привітав рідний дядько (мамин брат) Лівій Черкез:

***

Буковинський олімпієць і БК «Цитадель» відзначились на «Race Nation 2016» (відео)

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.