Футбол: «Буковина» виграла 12 лютого у Чернівцях контрольний матч (фото)

0

Одразу декілька колишніх футболістів «Буковини», які повернулися до чернівецької команди, «засвітилися» під час контрольного поєдинку 12.02.17 на полі з штучною травою ФОК «Олімпія».

 

Зокрема, у другому таймі контрольного матчу проти місцевого «Університету» у складі «Буковини» зіграли екс-капітан команди Олег Керчу (який повернувся з Канади, де, як уточнив Віталій Ружецький, грав за команду «Ukraine United» у Canadian Soccer League) та Макс Ілюк (який проходив тривалий час відновлення після травм). Руслан Гунчак, який попередньо дав згоду бути граючим тренером, у цьому матчі на поле не вийшов, адже буквально за хвилини перед початком цього матчу у комплексі «Маленький Париж» завершився півфінал Кубку області, в якому Руслан Іванович допоміг команді рідного села Шишківці Кіцманського району пробитися до фіналу.

У звітному ж контрольному двобої рахунок відкрила «Буковина». Підопічні Миколи Осадця мали чудову нагоду зрівняти рахунок, але Ладік Мелконян не реалізував пенальті (воротар). Ще до перерви «Буковина» рахунок подвоїла. Ще один гол забили з офсайду. А після перерви встановили підсумковий рахунок 3:0.

Студентська команда теж виглядала доволі непогано, і теж мала непогані можливості для взяття воріт, але з реалізацією були проблеми.

Олег Ратій, якого вже назвали головним тренером «Буковини» (хоча контракт він ще не підписав), дивився гру з протилежного від лави запасних боку поля, разом з Русланом Гунчаком. Зрозуміло, що особливу увагу наставники команди звертають на виконавську майстерність гравців, у т.ч. потенційних новачків.

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

***

«Буковина» під керівництвом екс-тренера збірної зіграє контрольний матч

***

Сенсаційний фінал Кубку області 2017 пов’язаний з «Буковиною» і… сауною (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.