Вільна боротьба: Чернівчани перемогли на Меморіалі Дуная 2017

0

На п’єдесталі пошани представницького Всеукраїнського турніру з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2000-2001 рр. народження пам’яті Леоніда Дуная, який відбувся 20-21.01.17 у харківському Палаці спорту «Локомотив», «засвітилися» і представники Буковини.

 

Переможцями у своїх вагових категоріях стали Олександр Вишняк (76 кг) та Михайло Храб (69 кг). Про це повідомив Олег Громадський.

Олександр Вишняк, нагадаємо, у сезоні-2016 виступав на юнацькому чемпіонаті Європи, де посів 7 місце. Має досвід виступів у складі вікової збірної України і Михайло Храб.

Обидва є вихованцями обласної ДЮСШ та борцівського клубу, який відкрила і патронує обласна федерація вільної боротьби. Тренує їх Дан Статник.

У звітному Меморіалі взяли участь понад 400 спортсменів з усіх регіонів України, а також представники Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдови, Німеччини та Туреччини. І традиційно генеральним спонсором змагань виступив титульний спонсор Асоціації спортивної боротьби – фармацевтична компанія «Здоров’я».

А ось повна інформація про виступ буковинців у Харкові, доповнена успіхами сестричок Винник.

Нові звершення юних борців Чернівецької обласної ДЮСШ

20-21 січня 2017 року в Палаці спорту «Локомотив» м.Харків відбувся відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2000-2001 рр. народження пам’яті видатного тренера Леоніда Дуная. У ньому взяли участь понад 400 спортсменів з усіх регіонів України, а також представники Вірменії, Білорусі, Грузії, Молдови, Німеччини та Туреччини. 

         На цьому престижному турнірі вдало виступили вихованці Чернівецької обласної ДЮСШ.

         В перший день змагань у ваговій категорії до 69 кг. переможцем турніру став Михайло Храб, а у ваговій категорії до 76 кг. першу сходинку п’єдесталу посів Олександр Вишняк. Тренуються юні спортсмени під керівництвом тренера-викладача Статника Д.В.

         В другий день змагань також вдало виступили наші дівчата – вихованки тренера-викладача Сергія Одинака. У ваговій категорії до 52 кг. чемпіонкою турніру стала Соломія Винник. Її сестра Марія, у ваговій категорій категорії до 49 кг., виборола бронзову нагороду.

         В третій день змагань розігрувалася команда першість, де наші юнаки Михайло Храб та Олександр Вишняк, у складі збірної команди України посіли перше місце.

         Вітаємо наших спортсменів з успішним виступом та бажаємо подальших перемог на борцівському килимі!

Методист                                                           Т.О.Голосова

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

170121-Hrab-Vyshnyak-borotjba

SportBuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.